По отношение на прокурора Гешев всички изпаднаха в амнезия.НИЩО!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/po-otnoshenie-na-prokurora-geshev-vsichki-izpadnaha-v-amneziyanishto/19539 SvobodnoSlovo.eu
По отношение на прокурора Гешев всички изпаднаха в амнезия.НИЩО!

Съпругата на председателя на ВКС си купила апартамент преди да го познава.

Жената, с която живее на съпружески начала прокурора Гешев, вкл. имат две деца имала бизнес с основния свидетел по обвинението срещу Иванчева и Петрова.

КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА?

И двамата може да не знаят.

Различното е, че покупката на жилището е приключила преди да бъде сключен гражданският брак, а бизнес отношенията продължават и до днес.

Различното е, че до 2019г. фирма "Артекс" не беше известна в публичното пространство пространство с "Апартаментгейт", а името на Ваклин и качеството му на главен прокурорски свидетел беше широко обсъждано от прокуратурата по едно от най- скандалните дела в новата и история .Това предполага най - малкото коментар в семейството на Гешев със съответните последици, като например деклариране на интереси по чл.175 ЗСВ и което се прави в месечен срок от възникването на основанието.

Разликата е, че ако Гешев е знаел / с голяма вероятност/ за бизнес отношенията на съпругата си и въпреки това не се е отвел, съответно подал декларация за конфликт на интереси, то е нарушил задълженията си по начин, който в зависимост от умисъла може да се квалифицира като престъпление.

Разликата е, че по казуса на съдия Панов мигновено се активираха Главен прокурор, НАП, КПКОНПИ, ВСС, медиите на мафията изпаднаха в умопомрачителни прозрения, дори Дани Кирилов заговори за законова промяна, която да позволи разследване и отстраняване срещу всеки от тримата големи в съдебната власт.

По отношение на прокурора Гешев всички изпаднаха в амнезия.НИЩО! Няма взривна вълна.Тишината буквално убива.

Разликата?

Според субекта, неговите действия, убеждения и свързаности.

Мафията не убива своите.

Румяна Ченалова

Снимка на Румяна Ченалова.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.