По всичко изглежда, че днес е много решаващ ден за събитията в Украйна, но и в света

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/po-vsichko-izglezhda-che-dnes-e-mnogo-reshavasht-den-za-sabitiyata-v-ukrayna-no-i-v-sveta/4598 SvobodnoSlovo.eu
По всичко изглежда, че днес е много решаващ ден за събитията в Украйна, но и в света

По всичко изглежда, че днес е много решаващ ден за събитията в Украйна, но и в света. Предстои да разберем как ще продължи или завърши операцията/война.

Русия иска да я приключи колкото се може по-бързо.

Западът иска да я вкара в перманентна партизанска война.

Ето отново двете сили, двете стратегии, двата модела за света. Как работят. Едната иска да решава нещата, другата искат да ги задълбочава. И усложнява. Това е причината поради която на Зеленски не му позволяват да изгради примирение с Русия. Той къде е, не е ясно, но определено го превърнаха в маймуна, която прави каквото и кажат. По-точно говори каквото и кажат.

Само да кажа, че американците имат изключително лош опит от войните, които водиха, особено тези с партизански методи. Във Виетнам ги победиха, в Ирак ги намразиха, в Югославия направо ги проклеха. Да внимават сега те и техните изпълнители, защото Русия е майстор на партизанската война както като водеща я, така и като отразяваща я. Да плашиш Русия с партизанска война е като да плашиш коня с овес! От друга страна не съм сигурна, че Русия ще допусне затъване в партизанска война, ще намери решение. Ще кажа къде. Антируската геополитическа реторика е на седмици от разпадането си. Така е натегната пружината, че и най-малкото неправилно движение ще отприщи откат. Държавите, които сега мълчат, или са накарани да мълчат, или са принудени да мълчат или плюят по Русия, ще се обърнат, защото те и сега не са съгласни с поведението на глобалистите. Ще започне обратен натиск, срещу САЩ и ЕС.

Съдейки по държавите въздържали се да подкрепят резолюцията на ООН миналата седмица, като в случая въздържал се означава ОТКАЗАЛ НА САЩ, можем да видим картата на света по отношение на Русия.

Против Русия - Северна Америка, Европа и Австралия

Против САЩ/За Русия - Латинска Америка, Централна и Източна Азия, включително Китай и Индия, Африка, Близкият Изток.

Колкото повече продължи войната в Украйна, толкова по-бързо ще се разпада прикритието на Запада срещу Путин, срещу Русия и срещу Донбас. Толкова повече ще олекнат тъпите лозунги на глобалистите против Русия.

Трябва да добавя и жестокият откат, който вече се задвижва в света заради санкциите срещу Русия. Той скасява още повече срока на войната, защото няма да чакат всички, които имат желание да оживеят, докато започнат икономически отношения с Русия извън западния дневен ред. Повярвайте ми, няма да чакат!!!

Така че, предупреждавам, подклаждане на партизанска война в Украйна ще ускори западния разпад и ще удвои шансовете на Путин да постигне целите си.

Да, точно това казвам - Всички действия срещу Русия и срещу Путин, фактически усилват Русия. И много бързо се връщат обратно. Който иска да ми вярва. Трябва да си много сляп, за да не го виждаш!

Предстои среща на Путин с Иран.

Предстои битка за Киев.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.