По-жалко от поведението на Борисов е май, само това на Румен Радев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/po-zhalko-ot-povedenieto-na-borisov-e-may-samo-tova-na-rumen-radev/1227 SvobodnoSlovo.eu
По-жалко от поведението на Борисов е май, само това на Румен Радев

В петък, 7-и октомври, в „ЕвроДикоФ“:

„Има ли мъже в ПП? Ако има, шансът им е огромен!“

Как в нощта на изборите, с изключение на ДПС, партиите доотвратиха сума свои избиратели. Какво да си мислим за политик, който казва: „Готов съм на всякакви компромиси“. Той е достоен за уважение или за презрение? След два дни абсурдно мълчание „Спасителят“ се срина на колене и проплака: „Да се спасяваме!“

Какво следва?

По-жалко от поведението на Борисов е май, само това на Румен Радев. Докъде може да стигне падението му?

След безумни среднощни неделни разходки из София, „Промяната“ мълча 5 дни. PR идиотщините продължават. Докога? В неделя Киро - при Цънци, а Кокорчо - в автобуса. Вече дори не е смешно. Какво ли ще измъдрят на пресконференцията в петък (07.10)? А има какво да се направи, но за него се искат мъже. Поне две неща:

1. Предизвикване лично на Борисов на следизборен дебат, вместо посредниците.

2. Както мъдрата Колтуклиева подсказва, обединяване на двете групи, предлагане на правителство и изправяне до стената на Бойко Борисов. Ще подкрепи ли съдебната реформа на ДБ и социалната на ПП, както вече е обещал. Ако подкпери, добре. Ако не подкрепи - още по-добре.

Нострадамуса - този път с горчивата чаша. Защо пак много позна, но не и най-важното.

Следизборен дебют на „Отровното трио“. Те надхитриха ли системата като не се явиха на изборите? Но сега какво правим...

Как държавата се е оплела с далавери дори с изхранването на армията по време на война. Коментар на журналистът Таня Петрова от „Сега“.

Как когато прокуратурата е безпомощна, идва ударът на КПКОНПИ. С други думи, когато години прокуратурата е безпомощна срещу ТАД груп и Иван Тодоров, на помощ идва Тони Балкони, и.д. шефът на КПКОНПИ. Гост - журналистът Борис Митов от „Свободна Европа“.

Защо Борислав Сарафов е не просто единственият, а и най-подходящият шеф за Националното следствие? Отговорът е отчайващо прост... Срещу него бяха заведени няколко дела от негови подчинени за заплахи и обиди като на една следователка беше казал: „ти св*рки ли си му правила на този, когото разпитваш“? Освен това преди 3-4 години, току-що навършилият 20 години негов син, си купи два мезонета в супербаровския боянски комплекс „Еделвайс“ за някакви си 540 хил. лв. Какво стана после?

Скандалът с пресконференцията на Коце Костадинов в БТА. Според Стажанта, как се прави от мухата - слон и как нашата журналистика не вижда слона, който е насред държавата. Как обаче вижда нещата журналисктата от „Дневник“ Ралица Фичева, станала причина Костадинов да прекъсне пресконференцията. Документални кадри от цялата драма, а следващия петък в студиото - самият г-н Костадинов.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.