ПОГЛЕДНЕТЕ ПОНЕ ЗНАМЕТО НА БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/poglednete-pone-znameto-na-balgariya/4770 SvobodnoSlovo.eu
ПОГЛЕДНЕТЕ ПОНЕ ЗНАМЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Няма налично описание на снимката.

Много съм омерзена тези дни от погнуса към тези, които забравиха какви са. Говоря за българите, които си накичиха чужди флагове по профилите. Които забравиха, че тези, които защитават днес и плачат за тях, изгориха живи българи в Донбас, убиваха жени и деца. Слагат си флаговете на едни неонацисти, защото именно такива управляват Киев днес.

В Народното събрание беше особено отвратително. Да гледаш стари и нови политици как в един глас се кълнат във вярност на американските си господари и верноподаничски пляскат чела в нисък поклон. Днес в парламента българските национални интереси бяха натикани под килима, и дори се приеха за нещо срамно. Нямаше думи за тях, нямаше дори въпроси какво се случва с българите в тази ситуация! Освен д- р Костадинов, никой не попита какви са българските интереси в тази война.

Подлогите на Козяк днес изкопаха дъното. С акушерството на БСП и ГЕРБ. Новата коалиция вече се вижда, явно са се разбрали. Новият Министър на отбраната, докаран с празния правителствен самолет от Брюксел /колко ли ни струва това удоволствие/, става и ляга с НАТО, за него НАТО не била мръсна дума. То какво да очакваме от поредната американска подлога.

Унизитлно беше и отношението към Стефан Янев. Както много пъти съм казвала, не го харесвам. Но беше редно поне да се обосноват. И дори да е в Народното събрание, за да чуем неговата гледна точка. Защото, за разлика от мнението на Кирил Петков, аз смятам, че не министър, не министър-председател, не отделна партия, а само българският народ има правото да изказва подобно мнение и да взема подобно решение. Генерал Янев беше изритан позорно от едно вчерашно лекенце, повярвало си, че е поредният господ. А Президента Радев, още по-позорно заяви, че е имал други очаквания към Янев. Както се казва, всичко дружно се предадоха.....а чувството в публиката остана за погнуса и отвращение от политическото лицемерие.

Днес се случи и нещо показателно. На сградата на Европейската комисия в София БЕШЕ СВАЛЕНО БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ и бяха издигнати европейското и украинското! В центъра на българската столица, по дяволите! Кой позволи подобна гавра и направо плюене в лицата на българите? Или е било съгласувано?

Българският премиер е с чуждо гражданство /е, доскоро/, а сега се кичи с чуждо знаме. Както казвам, нищо чуждо не му е чуждо! И пак казвам - тяхната е лесна на правителството. Единият ще се прибере в Канада, друг в Израел, трети в САЩ, а ние - българският народ, ще платим тук цената на предателството им!

Време е за България! Да си спомним кои сме! И да им го напомним на предателите!

Елена Гунчева

* Впрочем, гледайки тези снимки, гордеете ли се, че сте българи?

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.