ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ХАМЕЛЕОН ГЪРНЕВСКИ МЪЛЧИ КАТО ПОСРАНО ДЕТЕ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/politicheskiyat-hameleon-garnevski-malchi-kato-posrano-dete/19008 SvobodnoSlovo.eu
ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ХАМЕЛЕОН ГЪРНЕВСКИ МЪЛЧИ КАТО ПОСРАНО ДЕТЕ!

Той е моралният коректнив на ГЕРБ, той се пени от трибуната и заклеймява всичко, което се опълчи срещу ГЕРБ. Той – политическият хамелион Спас Гърневски! Той бързо забравя ,че е възхвалявал Стефан Савов, Царя и Иван Костов, а после ги заряза, защото няма келепир. Усети къде има марфа и се присламчи към пловдивския кмет Иван Тотев. И с познатата му угодническа и мазна физиономия започна безсрамно да го хвали. Тотев го направи общински съветник, а самозваният стихоплетец Гърневски го възхваляваше:

Смили се Господи и дай световни,

Еврропейски канали, зали и стадиони.

Да бъде силен Локо и Ботев.

Град градина, град позлата.

Смили се и над кмета Тотев

С още няколко мандата.

Да, ама Цветанов го няма вече, на Борисов му подсказаха какви мръсотии и грабежи е вършил Тотев и той публично на конференцията на ГЕРБ го посочи като най-негативен пример. А къде е Гърневски? Защо не скочи да брани този велик кмет на Пловдив? Натиска стола в парламента и мълчи като посрано дете. Това е „моралът” на политическия хамелион Спас Гърневски!

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.