Положението в сегашния времеви момент е такова, че тайните вече не могат да остават тайни

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/polozhenieto-v-segashniya-vremevi-moment-e-takova-che-taynite-veche-ne-mogat-da-ostavat-tayni/2433 SvobodnoSlovo.eu
Положението в сегашния времеви момент е такова, че тайните вече не могат да остават тайни

Както много пъти съм обяснявала, положението в сегашния времеви момент е такова, че тайните вече не могат да остават тайни, поради обилното количество светлина, което се изразява чрез могъщ информационен поток, който буквално залива света.

Разбира се, че главна задача на световните господари, по-точно на считащите себе си за господари на света, е да ограничава, размива, спира, изкривява, запушва и блокира информационния поток. Обаче и тук се сблъскваме с природен закон. Като заприщиш един поток, а в случая става дума не за поток, а за мощна огромна река, става катастрофа! Водата избива всички прегради, усилвайки стократно мощта си и нанасяйки огромни поражения, главно за тези, които искат да я спират. И така, по отношение на информацията и нейното проявление, сме изправени пред невиждан нов подход, който не се разбира дори от най-високите политически върхове, доказано всеки ден.

Не е подходящо време за лъжи, защото много бързо лъсват и се разкриват. Друго време е, досега можеше да се лъже, беше тъмно. Вече не е време за лъжи!

И така.

Заловените чуждестранни наемници в Азовстал Украйна, които се биха на страната на нацисткия олигархичен режим на прозападното украинско правителство, при което двама от тях, британски граждани, бяха осъдени на смърт от съда в Донецката Народна Република, са много интересен казус в момента.

След прочитане на бързата присъда, Западът леко изтръпна, но бързо се окопити предвид лаврите, на които лежи, а именно чувството за недосегаемост, с което живее от много години. Английските медии и политици, страдащи от остра форма на русофобия, скочиха да плюят и злобно да се заканват на руснаците. Извадиха по протокол от десет дерета вода как техните хора не са военнопленници, въпреки, че били ВОЕННОПЛЕННИЦИ (по тази точка английските управляващи определено изпаднаха в противоречие), замрънкаха за женевски конвенции, които самите те не спазват никога, когато воюват и убиват хора.

Днес нещата изглеждат много интересно.

Англия иска да освободи своите две момчета, това е безспорно.

Известно е, че вече са активирани всички възможни канали. От задействане на службите и спецчастите чрез украинските спецслужби до открита конфронтация с РФ и закани за отмъщение, през преговаряне за размяна на пленени руснаци.

И тук лъсват някои непоклатими неща.

Например, за да претендира за освобождаване на осъдените, Лондон трябва да признае ДНР за легитимна. Ами сега?

Ако не е легитимна, значи претенцията трябва да е към Зеленски, който е принципал на ДНР. Известено е, че вече са поставени ултимативни условия на Зеленски. Включително на всяка цена да изведе двамата британци. Как ще стане това, Лиз Тръс не казва.

Друг план е да се разменят за руснаци. Обаче при този план те ще предредят украински войници. А предвид важността на осъдените, ако допуснем размяна, редно би било да очакваме огромно съответствие, за двамата британци руснаците ще поискат много много повече руснаци. Това поставя пленените украински войници в изключително неизгодно положение. Тупик.

Известно е също, че съветниците на Зеленски са много недоволни от това намесваме на английските служби в работата им. И въпреки това някои наблюдатели считат, че Зеленски е достатъчно глупав, че да изпрати на сигурна смърт украински спецчасти да ги освобождават. Нали се сещате как ги пазят руснаците!

Предвид важността на тези двама души, получава се така, че Западът, в случая Англия, се намира в много много неизгодна ситуация. Която ме може и няма да бъде решена с досегашните методи на западните държави, свикнали винаги да получават своето каквото и да става. Този път греда, и то каква!

Почти сигурна съм, че Путин няма да ги убие. Но ще ги използва, защото те са изключително силен коз срещу колективния Запад и неговите лъжи и лицемерие, както и изключителна възможност Русия да натрие противно нахалния британски нос!

А има и трети вариант. Който не е на последно място.

Да бъдат екзекутирани назидателно. Да послужат за пример на всички чужденци, които възнамеряват да воюват с Русия или с лека ръка се впускат във физическо изразяване на омразата си към Русия.

Кой вариант ще избере Путин, остава да видим.

Не се съмнявам, че именно той ще избере.

Както и не се съмнявам, че Британия е с притиснати орехчета, нали помните, малките кръгли топчици....

Както се казва - Каква я мислехме, каква стана!

Западът и неговите дивани армии, включително в България, започва да се подготвя за поражение в Украйна и за поражение в ИНФОРМАЦИОННАТА ВОЙНА с Русия. Чрез медиите, но и не само.

В щатите вече всяка седмица има критични материали за отношението на САЩ към Русия, за правенето на оръжия и за бруталното хвърляне на народите им в безумна икономическа и политическа криза. И ако главните медии не са ви достатъчни като авторитети с тази критика, ще ви кажа, че такава дойде срещу Байдън от централата на ястребите в демократическата партия - фондацията "Напредък". Тайно звено на глобалистите, които имат представителство и в законодателя и открито се обявиха против Байдън и политиката му.

Вътре в ДД се пука къщичката.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.