Последното, на което приличаме, е европейска държава

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/poslednoto-na-koeto-prilichame-e-evropeyska-darzhava/11917 SvobodnoSlovo.eu
Последното, на което приличаме, е европейска държава

То не бяха прегръдки, то не бяха питки, то не бяха благодарности, то не бяха хвалби. А всъщност е ЕДНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ, КОЯТО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ.

Плащаме я тези, които крещяхме "оставка". Плащат я и тези, които - усмихнати и развяващи по 50 лева - си мислят, че са получили кой знае какво. Плащаме я всички седем милиона, или колкото там сме останали.

Овациите са за Борисов, сметката е за нас. Днес Слънчицето от Банкя буквално успя да огрее цялата #територия, РЪСЕЙКИ ЕКСТРЕМЕН ПОПУЛИЗЪМ. Днешните му фейсбук участия показват нещо изключително опасно - ЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ В ЛИЧНАТА ДЪРЖАВА НА БОРИСОВ.

Гледам и зам-министър Нанков - този, който вече е основен куфар в багажното правителство на Шофьор Номер Едно. И не мога да разбера той с желание ли влиза в багажника на Бойко, или шубето и послушанието го принуждават да участва в този лунапарк.

Последното, на което приличаме, е европейска държава.

Мартин Димитров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.