Познавах Петър Слабаков и се срамувам вместо него от сина му!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/poznavah-petar-slabakov-i-se-sramuvam-vmesto-nego-ot-sina-mu/12739 SvobodnoSlovo.eu
Познавах Петър Слабаков и се срамувам вместо него от сина му!

И друг път съм забелязвал и отбелязвал, че природата обича да си почива и, когато създаде нкакъв творец, поколението му, което не може да избяга от родовото си име, се превръща в смешен и жалък ерзац на бащите и дедите си, в някаква карикатура с претенции, че е носител на дарбите на рода си. Такива представители на човешката фауна бързо и злокачествено се самозабравят и започват да назидават и заплашват околните, стъпили на измисления пиедестал на въображаемото си величие.

Журналистите, разпространяващи дезинформация и фалшиви новини, трябва да получават ефективни присъди от най-малко 5 години затвор.", каза пред медиите българският евродепутат Андрей Слабаков от ВМРО и групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР).

Той участва в разговор с български журналисти преди пленарната сесия на Европарламента идната седмица.

Забележете! Фашизоидното и комунистическо желание на сина на таланта Петър Слабаков е да види журналистите затворени за най-малко пет години! Най-малко, а ако може - и повече от пет години.

Нямам никакъв зрителски спомен от актьорското и режисьорско присъствие на Андрей в театралното и кинотворчеството, за разлика от превъплъщенията на баща му в киното и театъра. Помня Андрей като пушач, който рекламира матраци. И не мисля, че тоя има право да назидава обществеността с неграмотните си представи за журналистика. И за каквото и да било друго. Не знам къде ще го отведе сллучайността този евродепутат от ВМРО. Може би в някакво пространство, където ще може да си другарува с Каракачанов и Джамбазки и там тия недоносени политици ще могат да си играят на "Три, пет, осем". Познавах Петър Слабаков и се срамувам вместо него от сина му!

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.