Предстои ни в близките две-три години да видим за пръв път в БГ на подсъдимата скамейка бивш премиер и бивш главен прокурор

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/predstoi-ni-v-blizkite-dve-tri-godini-da-vidim-za-prav-pat-v-bg-na-podsadimata-skameyka-bivsh-premier-i-bivsh-glaven-prokuror/4118 SvobodnoSlovo.eu
Предстои ни в близките две-три години да видим за пръв път в БГ на подсъдимата скамейка бивш премиер и бивш главен прокурор

Елементарно, Уотсън! Изгарянето на руското знаме снощи е класическо активно мероприятие на руските спецслужби в БГ.

Днес всички руски медии са публикували снимката със запаленото знаме и кълнат и проклинат неблагодарните българи.

Подпалвачът се оказа син на ГЕРБ-ерски кмет, който беше разпознат на други снимки, като охранител от Делта Гард - фирмата, която се прочу с участие в побоите над протестиращи срещу Борисовата шайка през 2020-а г. Последните пък се мъчат да клатят правителството на Киро Канадеца, защото усетиха, че Каскетът е твърде слаб, за да устои под натиска на ЕС и САЩ за антикорупционни разследвания срещу Баце, Шиши, Владенцето, Шехерезада и вся остальная мутро-ченгесарско-депесарска сволоч. Очаквам скоро нов арест на споменатите, както и още няколко.

Да омилостиви разбеснелите се американци Баце го играе ястреб срещу руснаците и даже призовава за пряка на меса на България в украинската война. Даже прати свои хора да горят руското знаме. Каскетът, за да свали напрежението, по заповед на началниците му Баце и Шищи хвърли на вълците бившия зам. министър на Баце - Александър Манолев, като му образува ново наказателно производство за данъчни престъпления.

Първото беше за построената с евросредства лична резиденция на Манолев в Сандански, наречена "къща за гости". Аз обаче дълбоко се съмнявам, че ЕС и САЩ ще се оставят да им бъде хвърлен прах в очите с повторно убийство на отдавна мъртвия политически труп на горкия Манолев, с който Борисов и шайката му иска да си избърше мръсните корумпирани ръце и да омилостиви Запада. Не че Манолев не си заслужава съдбата, но той е дребна пионка.

Предстои ни в близките две-три години да видим за пръв път в БГ на подсъдимата скамейка бивш премиер и бивш главен прокурор. Всичко помним, нищо няма да простим.

Емил Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.