Прекаляват! В 9 сутринта кратките новини на БНТ започнаха с Бойко Борисов

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/prekalyavat-v-9-sutrinta-kratkite-novini-na-bnt-zapochnaha-s-boyko-borisov/5081 SvobodnoSlovo.eu
Прекаляват! В 9 сутринта кратките новини на БНТ започнаха с Бойко Борисов

Прекаляват!

В 9 сутринта кратките новини на БНТ започнаха с Бойко Борисов. След него е Парламентът, кризата в Украйна и разни подобни незначителни новини.

Те май наистина не знаят, че той не е премиер и Герб не е на власт. И на мен често ми се струва, че мутраците още си управляват, защото не виждам на грам промени в ежедневието, риториката си е същата - пенсиите са ви ОК, умирате, защото не се ваксинирате, Путин е терорист - но аз не съм телевизия и моето мнение е без значение.

На мен ми остава да попържам всички в БНТ.

Много, много сте прости, дори и в безличните предавания като "100 процента будни". Водещата пропусна да каже, че днес празнуваме обесването на Апостола, както го правят обичайно, но изброи неговите имена и прозвища: Васил Кунчев, Дякон Игнатий, Левски и... Джингиби!

Идиотка!

Зоя Деянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.