ПРЕКРАСНО, А ВИЕ КОГА ЩЕ ИМ ПОМОГНЕТЕ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/prekrasno-a-vie-koga-shte-im-pomognete/4506 SvobodnoSlovo.eu
ПРЕКРАСНО, А ВИЕ КОГА ЩЕ ИМ ПОМОГНЕТЕ?

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'херо мустафа: приветстваме усилията на българското правителство ga помогне на бежанците om украйна A8mop: Tpyg онлайн америка 18:43 10.03.2022'

Н.П. Мустафа благосклонно похвали правителството си. Насърчавала усилията им да помогнат на бежанците от Украйна. Дотук - добре.

И оттук нататък да поразсъждаваме. Войната беше предизвикана от САЩ с малоумните им опити да правят биологични оръжия в Украйна и военни бази в близост до границата на Русия. Подлъгаха Зеленски да мисли, че може да разчита на тях и го изоставиха като улично куче да се оправя сам. Нищо ново дотук. Интересно е, защо англо...стите не приемат бежанци на своя територия. Нито Великобритания, нито САЩ. Иначе да правят проблеми са първи. Когато става дума да помагат на бежанците, никакви ги няма. Колониите им получават потупване по рамото, че са приели, обгрижили и издържат бежанците.

Далеч съм от мисълта, че не трябва да помагаме. Ама заради САЩ се навряхме в тези санкции и тази криза, поне да се размърдат да помогнат малко. Ама няма! Традиция при тях! Войната е техният бизнес, не спасението!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.