Пресконференцията на ИТН показа, че не са си научили урока и не са разбрали защо изпаднаха от парламента

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/preskonferenciyata-na-itn-pokaza-che-ne-sa-si-nauchili-uroka-i-ne-sa-razbrali-zashto-izpadnaha-ot-parlamenta/44215 SvobodnoSlovo.eu
Пресконференцията на ИТН показа, че не са си научили урока и не са разбрали защо изпаднаха от парламента

Пресконференцията на ИТН показа, че не са си научили урока и не са разбрали защо изпаднаха от парламента. 

Слави вчера се опита да обясни възхода и падението на ИТН от първа сила 24% до 3,8% с това, че се появила нова партия ПП и хората, гласуващи срещу ГЕРБ, предпочели новото, което се обявило против Борисов. Да, де, ама защо? Толкова ли бързо остаряха ИТН?

Това, което масовият избирател видя, а ИТН не видяха или се правят, че не виждат, е как вместо да изчегъртат Борисов и борисовщината, те се присъединиха към него. ИТН изчегърта четворна коалиция, отстранила ГЕРБ и с мъка опитваща се да ликвидира наследството му. И измами избирателите си, с чиито гласове спечелиха избори. 

ИТН се хвърлиха яростно срещу ПП заедно с ГЕРБ (Слави еднолично обяви как слага край на коалицията, да видят всички кой е той). Уж заради Македония. Ама не им дали и 3 милиарда (те така си го делкат бюджета) на техния строителен министър, изваден от кой знае кой шкаф на политическите номади. 

След свалянето на правителството ИТН последва всички пропагандни атаки на ГЕРБ срещу ПП. Дори половин година след падането на кабинета Петков ИТН даде "художествен" принос с песен за Лена, бивша шефка на кабинет в бивше правителство. А не Маргарет Тачър, както се опитаха да сравняват.

Разровиш ли го ще мирише.

Защо и как Каримански от едно банка гнила ябълка, с явни простъпки, за които още могат да го разследват, го издигаха за шеф на БНБ? (ей затова някои са и против еврото и контрола на ЕЦБ). Кой го изрови тоя Каримански и инсталира в партията на Слави? Кой я финансира, като не ще субсидии? И. т. н.

Като слушаш Слави, няма изгледи да очакваме друго от ИТН. Клиентелизъм, ти на мене, аз на тебе.

Вместо да застанат срещу Борисов и цялата организирана престъпна група, каквато е партията му и нейните хора по институции, ИТН вече деликатно премълчават кого ще подкрепят занапред, ако влязат в парламента.

Само едно е ясно – яростни атаки срещу ПП. Е, няма нужда от ИТН. За това избирателят си има Борисов и глашатаите му.

Иван Бакалов 

7 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Невероятно!!! Казаха по телевизора, че съветски войски са освободили концлагер, където са избити 1 100 000 човешки същества. И още нещо, че представители на Русия не са поканени на поклонението от полските,, хиени,,, които са домакини на събитието. Нещо става в тая държава.

Коментирай

Бай Спас

преди 1 година

Хамалин, за това си хамалин, защото акълът ти не е узрял са много неща, ако слушаш само какво ти казва телевизорът, така ще и остане. За учудване г-н Бакалов сигурно е разбрал какво е ставало преди време, с ексклузивното участие на г-н ХИ, но не го коментира и се прави на ни чул-ни видял. Или пък изпълнява поръчка...?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.