Превърнаха ЕС в милитаристично жалко подобие на общност

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/prevarnaha-es-v-militaristichno-zhalko-podobie-na-obshtnost/53717 SvobodnoSlovo.eu
Превърнаха ЕС в милитаристично жалко подобие на общност

Вчера Жозеп Борел обяви, че ЕС е готов да доставя оръжие, чрез Европейския фонд за мир, не само на Украйна, а и на други страни по света! Това е дипломат номер едно на съюза, който преди време определи целия останал свят за джунгла. И забележете само как звучи "фонд за мир" - войната е мир, свободата е робство, невежеството е СИЛА!

Тези вече нищо друго не ги интересува! Превърнаха ЕС в милитаристично жалко подобие на общност, чиито граждани са най-обикновенни заложници на една малка група чиновници, отдавна скъсали със здравия разум, които видимо са чиста проба слуги на един прогнил и деградирал елит! Финансово-икономическата система на анархокапиталистите, които дърпат конците на сламени човеци като Борел, се срива пред очите ни, но те щели да раздават оръжие наляво и надясно, за да запалят по възможност целия свят. Свят, който те не контролират и не управляват явно не им е нужен и подлежи на унищожение!  

В същото време Русия и Китай, напрактика обявиха вчера военно-икономически съюз, по време на посещението на китайския лидер Си Дзипин в Москва. Още 21 държави са подали молби за членство в обединението БРИКС! Все повече и повече икономики се отказват от долара и започват да се разплащат помежду си в национални валути. Въпрос на време е масово държавите да спрат да деноминират дълговете си в часната валутата на Федералния резерв, който продължава безконтролно да "произвежда" фиатни пари и респективно те започват прогресивно да инфлират. Фалират банки и се сриват фондови борси. Sic transit gloria mundi!

На този фон Борел и шайката, които се наричат "лидери" на съюза, в който Родината ми членува, извеждат като приоритет въоръжаването на "партньорите" си! 

21 век не принадлежи на т.нар. "стар свят", който днес се представя за "колективен запад"! 

На тези "политици" и "държавници" изпаднали в състояние на хюбрис, които не разбират това и не могат да видят нищо извън собствената си матрица, основаваща се на алчност, егоизъм и простотия, мога само да поднеса искрените си съболезнования!

Страхил Ангелов 

1 Коментара

Иван Пеев

преди 1 година

Когато една шайка от полу мъже и полу жени не знае какво да прави - точи саби за бой с ортодоксалните. Нормално, едно време му казваха - грешки на растежа. Ще го катурне това недоносче и ще си направим нормален ЕС, без ограничения за страни, без квоти за участие, на равноправна основа. Париж и Берлин са в историята.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.