Превръщаме се в пасмина, която подкрепя личното си изтребване

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/prevrashtame-se-v-pasmina-koyato-podkrepya-lichnoto-si-iztrebvane/117298 SvobodnoSlovo.eu
Превръщаме се в пасмина, която подкрепя личното си изтребване

Смъртното наказание в България беше премахнато, за да могат - спокойни за живота си, политиците ни да продават и изменят на Родината ни. 

Смъртното наказание за народа обаче е все още налично. 

Така например - Борисов заповяда да убият с гранатомет един барикадирал се заподозрян, близките на когото осъдиха България в Страсбург. Борисов беше казал, че поема пълна отговорност по случая, но отговорността - под форма на глоба, беше поета от народа. Борисав просто си замълча.

Сега, полицаят който уби 18 годишният грабител - ще бъде наказан единствено за това, че не е стрелял със служебното си оръжие, а с лично такова. 

Разбирате ли… 

В служебното му оръжие е имало стоп патрони, а в личното - не. Това е съществен момент, изглежда той просто е ИСКАЛ ДА УБИЕ, но очевидно - няма да се вземе това под внимание. 

Както вече казах, за народа смъртното наказание е налично. Дори и когато човекът не е застанал пред съд и осъден. 

По презумпция всеки полицай може да извади лично оръжие и да убие заподозрян, като стреля в гърба му. Може и лице в лице. Колко му е да каже, че заподозреният е посегнал към джоба?!

Такъв полицай единствено ще бъде наказан, (с мъмрене) че не е използвал служебно оръжие) а както се казва:

Битият - бит, а убитият - мъртъв. 

Ще ни избиват по улиците, но понеже това не е точно днес, а ще се случи в идните дни - ние за сега пляскаме. 

Омерзени, прости, болни, бедни, оскотяли и кръвожадни - опитват се да ни накарат да забравим, че сме народ. 

Превръщаме се в пасмина, която подкрепя личното си изтребване.

Христо Христов

21 Коментара

Иван

преди 7 месеца

Ааа, не така, драги. Защо не спомена циганетата колко време са вилняли с тръбите и по една случайност няма убит. Заради такава толерантност към циганите те станаха много нагли, считащи, че имат само права. Право да крадат, да бият, да убиват, да изнасилват възрастни жени. Сигурно САЩ са ти присърце. Ама там пък полицайте как стрелят.

Коментирай

Емил Илчев

преди 7 месеца

Много знаеш, ама и дума НЕ спомена за ЦИГАНИТЕ, които безнаказано години наред, с благословията на политиците безчинстват, грабят, убиват, изнасилват, гаврят се с българите, с нас, с нашите деца, с нашите родители. Подлагат ни на ГЕНОЦИД........

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Кво ти пука, ве... важното е да сме живи и здрави. Ха наздраве...

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Навремето, вълкът и заекът били големи приятели. Веднъж, хищникът споделил: - А, бе, Зайо... Срам-не срам, ще ти призная нещо. Жена ми се оплаква, че не я задоволявам в леглото. Можеш ли да ми дадеш някакъв съвет? Дългоухият кимнал: - Виж сега, Вълчо... Понеже си ми симпатичен, ще споделя с теб един чалъм. Преди с*кса, трябва да наблегнеш на любовната игра. Започни бавно и продължително да галиш жена си! Сега - внимавай за нещо важно! Не трябва да я галиш от корена на космите към краищата, а в обратната посока! Запомни ли? Оня благодарил за съвета и си отишъл вкъщи. А там заварил жена си да дреме. Вълкът веднага пробвал новия чалъм. Започнал да я гали по козината. Обаче - не от корените към краищата, а в обратната посока. Без да отваря очи, вълчицата се усмихнала блажено. И простенала с дрезгав глас: - Ммм... Зайо Байо... днес много рано си дошъл!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Зайо Байо тичал из гората като луд. Видял го еленът и го попитал: - Ей, дългоушко, къде си се разбързал? Спри се малко да си полафим! Оня отговорил: - Бягай и ти колкото ти държат краката! Мечокът разбрал, че жена му си е хванала любовник. Бил някакъв свръхнадарен! Вместо две, имал три топки! Еленът се засмял: - Е, нас това какво ни засяга, бе! Нали ние с тебе имаме по две топки? Заекът обяснил: - Да, де, ама мечокът първо ги къса, пък - после ги брои!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Един мъж хванал златната рибка и тя му рекла: - Хайде давай двете желания, че бързам. - Що две, нали бяха три? - Я си виж в гащите. - Иии, ебаси големия... - Аз да не съм златна рибка от вчера бе! ----- Мъжките желания ги изпълняват златните рибки, а женските - шараните.

Коментирай

Продал си душата на дявола

преди 7 месеца

А за пребитите, ограбени и убити (за 30лв.!)възрастни хора по селата защо не извади цигулката?

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Две приятелки си говорят: - Кажи ми, би ли преспала с мъжа ми? - В общи линии не... - Защо? - С нищо не е по-добър от моя! - В общи линии си права...

Коментирай

Стоян Вичев

преди 7 месеца

Христо, и ти ли ще Защитаваш ЦИГАНИТЕ?! Къде живя и какво прави 34 години, че пропусна ЦИГАНСКИТЕ Зулуми по села и градове?! Не се прави зорлем на серсемин, защото е глупаво и тъпо!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Земята, върху която е построена Руската църква, е дарена на Руското царско дипломатическо агентство от Общинския съвет на столицата през 1882 година. После е издаден и крепостен акт. Това показват документи, открити днес в Държавна агенция "Архиви". Това слага и край на спора, чия собственост е Руската църква. - Велислава Кръстева съветва Шиши... майтап.

Коментирай

Стоянов

преди 7 месеца

До Червената шапчица Да не си сменил дилъра? Като няма какво смислено да напишеш, по-добре е да не ръсиш простотии.

Коментирай

Без

преди 7 месеца

И на теб така да ти се случват приятни цигански неща авторе изсипан.И на домочадието ти.Тогава да не си посмял да се оплакваш безполезна сган.

Коментирай

123

преди 7 месеца

Изгоненият за шпионаж Васиан: Назначените от патриарх Неофит свещеници в Руската църква нямат право да служат там

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Стоянов, всичко тече, всичко се променя. Дилърите също....

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Ракия от гинкобилоба - махмурлукът е незабравим.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

ТИСКОГОСИ - древноегипетска богиня на ревността. ----- - Аууу, че ти е крив! - Крив е защото си кривогледа! - Ами, то тогава, май съм и късогледа.

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Веднъж Баба Яга хванала млад и красив момък и му казала: - Ако отговориш на гатанката ми, ще ти се отдам, а ако не познаеш, ще те изям.Момъкът си помислил: - По-добре да ме изяде... А Баба Яга продължила: - Зеленичко, живее в блатото, скача, започва с "ж" и завършва с "а". Що е това? - Скакалец! - Ах, ти, палавник такъв! - викнала Баба Яга. - Позна!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Украинците могат да ремонтират нашите ракети или да извадят компоненти, които да използват. Това заяви военният експерт Ивайло Иванов в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия. ---- Ако видите как изглежда този тип, ще се напикаете от смях... То и аз имам нужда от корекции, но този е адски грозно смешен...

Коментирай

някой си

преди 7 месеца

Нещо си се объркал, не се страхувам, че мен ще ме застрелят. Никого не съм нападал с тръба, за да го ограбя, не съм влизал в чужда къща да крада и изнасилвам и то стари, немощни, но изключително трудолюбиви и съвестни хора. Това цигане си е заслужило куршума, на сорос човека. Защо ти се страхуваш от полицията?!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

- Защо Мария не се омъжва? - Чака идеалния мъж. - И какъв трябва да е идеалния мъж? - Да иска да се ожени за нея...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.