При липса на всякаква друга справедливост, правата на човека ще останат детски приказки под шипковия храст

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pri-lipsa-na-vsyakakva-druga-spravedlivost-pravata-na-choveka-shte-ostanat-detski-prikazki-pod-shipkoviya-hrast/24739 SvobodnoSlovo.eu
При липса на всякаква друга справедливост, правата на човека ще останат детски приказки под шипковия храст

Да припомня на някои, които си изкарват хляба с опит за обективна журналистика, че неотдавна изтече информация в редица медии, за много магистрати, депутати, министри и прочее публични фигури, които са регистрирали себе си или близки до тях хора в морски градчета, като бездомни и затова са получили земи на брега на морето. Върху много от тях вече има хотели, които умишлено се препродадоха няколко пъти! Тази възможност им даде корумпираната и мафиотска държавна организация на управление, начело с другаря Борисов.

..............................................................................................................

Той лудо обича да държи всички около себе си в зависимости - главен инструмент на българската Камора.

..............................................................................................................

Подсещам, защото тогава един виден държавник-престъпник и няколко други подобни казаха да оставим "органите да си свършат работата". Оставихме прословутите органи на които всъщност плащаме ние и отново нищо. Потопиха го в забравата.

Само че на мен ми е леко неприятно да плащам почивка на море, на бездомен магистрат!? Не, че му завиждам на наглостта и великолепният султански живот в мафиотска среда, но човека си е направо за електрическия стол без право на обжалване. Ощетяване на държавата в особено големи размери в лична полза и злоупотреба със служебно положение!? И тези времена наближават със скоростта на светлината във вакуум. При липса на всякаква друга справедливост, правата на човека ще останат детски приказки под шипковия храст.

Ограбените нямат ли права, уважаеми евро-атлантически партньори или вие сте партньори само на правителствата? Независимо кои всъщност са те, какво и как го вършат...

Николай Марков

Резултат с изображение за Николай Марков

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.