ПРОСТО ЧУДО, ПРОСТО КИРО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/prosto-chudo-prosto-kiro/4207 SvobodnoSlovo.eu
ПРОСТО ЧУДО, ПРОСТО КИРО

Чудесата по време на управлението на Кирил Петков нямат измерения в политиката и Вселената. След като встъпи във властта, официално всичко кУрУлира и резултира. Постигнаха се огромни напредъци /не знам в какво, но са огромни/.

Днес ново чудо! Акваторията на Черно море само с една дума на Кирил Петков се превърна в Екватория - вероятно Черно море се е разширило към екватора, ама не смея да питам, харвардска работа някаква трябва да е! Не се и съмнявам, че скоро и ще се превърне в Минитория, а туристическия сезон ще е боНННба!

Кирил Петков успешно се сбори с Путин, с Русия, а сега точи мерника на Китай, защото не споделя всеобщата скръб по украинските нацисти. Смело отсвири газ, маз, мас, брашно, олио, захар и прочие простотии. Те са вредни! Ще ручаме кетоторти от смлени скакалци. Така е хранително и полезно! В момента скромен икономически екип изчислява бъдещата цена заедно с Линда на торта от смлени бръмбари и хляб от смлени дъждовни червеи. Така е здравословно! И евроатлатическо! И ще с оставя по-малък въглеродн отпечатък.

Кето работа! И Харвардска, естествено, който ги разбира тез работи!

Просто чудо! Доживяхме чудо! Само да напомня поговорката : "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!". Та в този ред на мисли, чудесата скоро ще очакват Кирил Петков.

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ като българка и гражданин.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.