ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВОДЯТ ОТ ЧИСТИ ХОРА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/protestite-tryabva-da-se-vodyat-ot-chisti-hora/13404 SvobodnoSlovo.eu
ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВОДЯТ ОТ ЧИСТИ ХОРА

Много се двоумих дали трябва да разделям допълително протестите. Но факт е, че те вече са разделени. Заради така наречените "организатори". Защото много от тях народът не ги припознава като водачи. Защото има съмнение в тяхната почтеност и морал. Защото 30 години все едно и също....

Тази вечер в Пловдив организаторът на седмичния протест / в Пловдив има всеки ден протест, който обаче не е удобен за отразяване от медиите/, откровено излъга хората. Човек, който преди три месеца се прегръщаше с Бойко Борисов и казваше, че в него му е надеждата да спаси градинката зад "Санкт Петербург", човек, минал през кандидатите за постове на ГЕРБ, ДСБ, Маяма, днес оглавява гражданския протест в Пловдив.

Вчера Асен Костов отказа да подкрепи българите, които отидохме пред Панаира да подкрепим Президента Румен Радев и да противодействаме на платената агитка на гербоидите, събрани от администрацията и гетата. Тази вечер, от личната уста на Костов разбрах, че благодарение на него били изобличени хората, които били от администрацията на протеста срещу Президента и как той бил им противодействал. Както се казва, на очите или на ушите си да вярам!

Не обичам лицемерието. Особено от хора, които винаги са с управляващите и яхнали вълната на властта. И които се домогват до кокала на всяка цена, минавайки като побеснели през всички партии. Не обичам неморалните хора, които търсят политическа изгода от всяко едно свое действие.

И не е само споменатия. В София протестите също са компрометирани от подобни "водачи". И само едно ще кажа - народът не може да бъде воден от вълци в овчи кожи, които се правят на народни. Хората усещат лицемерието. Революция и промяна се правят от чисти и морални хора, от водачи, излъчени от народа, а не самонатрапени с политически амбиции. Трябват ни водачи, за които веруюто да бъде: "Чиста и свята република!" и "Свобода или смърт!"

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.