ПСИХОДЕСНИТЕ ЯВНО ХАРВАРД СА ЗАВЪРШИЛИ, ТАМ ЗА САМАРСКОТО ЗНАМЕ НЕ СА ЧУВАЛИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/psihodesnite-yavno-harvard-sa-zavarshili-tam-za-samarskoto-zname-ne-sa-chuvali/4704 SvobodnoSlovo.eu
ПСИХОДЕСНИТЕ ЯВНО ХАРВАРД СА ЗАВЪРШИЛИ, ТАМ ЗА САМАРСКОТО ЗНАМЕ НЕ СА ЧУВАЛИ

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и текст, който гласи 'VoLTE 59% 13:18 facebook николай ноколов 10 мин на шипка всичко e спокойно.им само български депутати c руското знаме в лявата ръка пистолет дясната насочен може би към нас, които подкрепяме EC и HaTO 3 коментара харесва ми коментиране изпращане'

Психодясната сган, която днес не посмя да се качи на Шипка, а седеше удобно по диваните и броеше центове, показа ниво на образование, което е срамно и говори много лошо за българската образователна система.

Американските подлоги, които иначе знаят на Байдън цялата му рода и всичките му съветници, както и видовете американски войски, дори не знаят българската история.

Специално за психодесните дебили повтарям - САМАРСКОТО ЗНАМЕ! Първото българско бойно знаме, носено от българското опълчение на Шипка. С него и за него за умирали БЪЛГАРИ! Прочуто е в битката за Шипка и битката за Стара Загора. В Стара Загора има мемориал, посветен на Самарското знаме!

Вие, американски подлоги, тези неща не ги учите. Защото българската история не Ви интересува! Но всеки истински българин познава Самарското знаме и прекланя глава пред него!

И сте толкова елементарни, че преди да си показвате публично необразоваността и глупостта, дори не си правите справка /дори в гугъл, нали Вашия Спасител там проверява/. Проверете, бе, психодесни, поне в гугъл какво знаме е това. Току-виж научите нещо най-после!

А аз искам да благодаря на мъжете и жените от клуб "Традиции" за това, че бяха пресъсздали автентична обстановка с униформи и оръжия от битката при Шипка!

Поклон на истинските българи! Позор за предателите!

И последно - и Харвард не е това, което беше. Поне знамената научете, бе. Не знаете нито руското, нито Самарското, нито друго, на което няма райета и звезди! Срамна история!

Елена Гунчева

* И за неразбралите - руското е в бяло, тъмносиньо и червено. Самарското българско знаме е в червено, бяло и светлосиньо, по средата с кръст със Света Богородица!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.