Психодиспансерът наречен "български медии", които никак не са български, нито пък медии, буквално пържи мозъците на българските граждани

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/psihodispanserat-narechen-balgarski-medii-koito-nikak-ne-sa-balgarski-nito-pak-medii-bukvalno-parzhi-mozacite-na-balgarskite-grazhdani/4423 SvobodnoSlovo.eu
Психодиспансерът наречен "български медии", които никак не са български, нито пък медии, буквално пържи мозъците на българските граждани

Психодиспансерът наречен "български медии", които никак не са български, нито пък медии, буквално пържи мозъците на българските граждани.

Такава е заповедта на американските им собственици, а мисирките са само на угояване и изпълняват. Така беше по времето на ковид хистерията, така продължава и по вереме на кразата в Украйна и предполагам , че така ще си остане.

В окупирана територия, предназначена единствено за плацдарм, хора не са нужни и методично се унищожават. И това унищожение ще продължи! Огледайте се какво става около вас и сами осъзнайте, че и вашият ред ще дойде много бързо в тази престъпна държава. Как ще се случи? - Съвсем неочаквано за вас.

Жертвите на войната за всички изминали 19 дни от украинска страна са 1 800 човека. Това е официалната информация подадена от Министерство на отбраната на Украйна. За същото време в модерната и невероятна европейска държава България умряха 3 800 човека! Разбирате ли какво ви казвам? Може сами да си направите изводи, че във време на война, руския агресор и кръволок/според нашите медии и говорящи твари/ е отговорен за смъртта на три пъти по-малко хора, отколкото нашите политически престъпници и пригласящите им в жабешкия хор недоносчета.

Докато руското военно командване, което води истински военни действия на една огромна по мащаб територия, пази като рохки яйца смъртните си врагове /огромната украинска армия плюс още толкова на брой наемници/, нашето цивилно политически ръководство ни унищожава физически с действия и бездействия с три пъти по-голяма скорост!!! Ако не осъзнайте това, вие не само ще станете жертва на тотални фалшиви новини - презентирани като истински, но и ще загубите живота на близките си или вашия без да усетите и да осъзнаете, че е дошъл вашият ред!!!

Американската и европейски администрации превърнаха България в най-мафиотската страна в Европа и вероятно в света. Техни са политическите инсталации, фалшификациите на изборите, ограбванията на европейски пари през нашите бандити, прането на пари, ударите по ключови банки в страната, пълната разруха в образованието, деморализацията, превръщането на децата ни в непригодни за нищо пластмасови хора, разграбването на националния капитал и активи, бялото европейско робство и прочее.

Това са тридесет години безвремие, разруха, мизерия, грабежи и тотална бедност! Какви са перспективите ни занапред и пред демографската катастрофа и тотално срината икономика? Само трупане на нови държавни дългове и безпътица. Кога ще имаме и ние европейски доходи, стандарт и качество на живот на европейци? Никой държавник или политик няма да ви отговори на този въпрос. Защото отговора е само един: Точно никога!!!

И какво трабва да защитаваме ние с оръжие в ръка? Освен тези, които ни ограбиха.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.