ПСИХОТЕХНИКИ НА ЕЛЕМЕНТАРНОТО ВТОРАЧВАНЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/psihotehniki-na-elementarnoto-vtorachvane/24683 SvobodnoSlovo.eu
ПСИХОТЕХНИКИ НА ЕЛЕМЕНТАРНОТО ВТОРАЧВАНЕ

Един въпрос, предизвикан от истеричната история със созополския ресторантски стол ме мъчи - ЗАЩО публиката така лекомислено се върза на подхвърлената "новина"? Отговорите сигурно са много и са най-разнообразни. Сред тях се подхвърля и дежурната версия за поредното "отвличане на вниманието". И аз отново се питам: чие внимание трябва да бъде отвлечено или отклонено и от какво точно трябва да бъде отклонено? Не е работа на един премиер или министър да се занимава със своеволията на някакъв сервитьор, управител или собственик на заведение за обществено хранене и пиене. За тая цел държавата си има администрация, както и общините си имат свои администрации. Агенциите и комисиите, които отговарят за реда и правилата са десетки и стотици.

Съществува и друга версия - че премиерът-самодържец правилно се е намесил в курортното скандалче и още по-правилно е натоварил крехките плещи на смешната си министърка със задачата да обезглави наглия ресторантьор.

До тук става ясно, че скандалчето правилно е преекспонирано. Публиката правилно се е вторачила в окото на това скандалче и властта може да си разиграва конете, както си ще, необезпокоявана от хорското любопитство по въпроса с какво точно се занимава властта. Конспирацията е разгадана. Оле!

ВМЕСТО ПОСЛЕПИС:

Публиката би проявила същия интерес и към въпросите на външния дълг, лихвите по банковите кредити, вероломствата на частните съдебни изпълнители, телефонните измамници и цялостното отвратително състояние на държава на трижди премиера ни Бойко Методиев Борисов.

Още веднъж - оле!

Обичам ви!

Любо КОЛЬОВСКИ

Резултат с изображение за Любо КОЛЬОВСКИ

https://www.facebook.com/ecohunter12

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.