Пулев искал реванш? Май много го биха и не му се отрази добре...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pulev-iskal-revansh-may-mnogo-go-biha-i-ne-mu-se-otrazi-dobre/12349 SvobodnoSlovo.eu
Пулев искал реванш? Май много го биха и не му се отрази добре...

С изказването на Пулев от вчера, че ако Джошуа бил мъж на място, щял да му даде реванш, остави впечатление на напълно неадекватен объркан човек и даде повод за нови спорове.

След като месеци преди мача с Джошуа, отлаган два пъти, Пулев казваше, че бил готов, как щял да го бие, превъзхождал го, сега каза пред Би Ти Ви, че съжалява за това, че подготовката му не е била добра. И още|: „Най-много ме е яд, че с нищо не беше повече от мен и можех да го победя."

...

Пулев падна в три нокдауна и нокаут. Но смята, че са били равностойни. Трябва ли всички българи да стават заложници на изкривената самопреценка на един човек, и самохвалството му да ни се натрапва като национална гордост?

...

След този исторически мач, докато българските телевизии припяваха патриотична песен за героя Пулев, социалните мрежи се напълниха с диаметрално противоположните оценки.

...

Победата е толкова красноречива, че няма нужда да си специалист, за да я оцениш.

...

Пулев няма никакво основание да иска реванш. И никакъв шанс организаторите да го изправят отново срещу Джошуа. От видяното в мача остава впечатление, че Пулев беше по-скоро като уреден за шампиона спаринг партньор за атракция, повод да съберат милиони от мач на Джошуа.

...

Както и да е, не може да се каже, че Пулеев падна достойно, не може да се каже, че беше равностоен, не може българите задължително да се гордеят с него. Не може да бъде знаме и на националистите, след като така го бият.

Пулев искал реванш? Май много го биха и не му се отрази добре...

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.