Радев заби гол във вратата на Борисов с позицията по "Трите Морета"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/radev-zabi-gol-vav-vratata-na-borisov-s-poziciyata-po-trite-moreta/13152 SvobodnoSlovo.eu
Радев заби гол във вратата на Борисов с позицията по "Трите Морета"

Радев заби гол във вратата на Борисов с позицията по "Трите Морета".

Първо, Борисов се дърпаше и не искаше да приемаме домакинството на тази инициатива за да не дразне руснаците.

След това отказваше да дадем своята лепта от 20 милиона, за да получим много повече.

Трето, беше ядосал американците, че "ни се води, ни се кара".

Но в момента в който Радев подкрепи тотално инициативата и каза на всеослушение, че България трябва да приеме домакинството, и трябва да участва, като лично пое ангажимент да отиде в Естония и поеме щафетата, Борисов нямаше друг ход освен да приеме, защото излизаше че Радев е по-голям атлантик от него. А това че Бойко е западния човек, е крайъгълен камък на илюзията че Радев е руския троянски кон във властта.

И Борисов веднага спретна по Севда ТВ един видеоразговор със заместник на държавния секретар Помпео за да навакса медийно изоставането си.

Като оставим приказките на страна, полезната стойност на тази инициатива е че ще се съберат няколко милиарда /разчита се и на ЕС, ако не като съюз, то като държавни членки на НАТО/ и с тях може да се укрепи инфраструктурата и свързаността.

Горното за сведение на приятелите, които мислят в категориите Радев лош, Борисов наш.

Илиян Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.