РАЗКАЙВАЙТЕ СЕ И СЕ УНИЖАВАЙТЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/razkayvayte-se-i-se-unizhavayte/11828 SvobodnoSlovo.eu
РАЗКАЙВАЙТЕ СЕ И СЕ УНИЖАВАЙТЕ

Президентът Педро Фил направи интересно изказване. Трябвало да бъде изкоренено чувството за превъзходство на бе...те /с оглед новата политкоректност двата крайни цвята вече не смея да ги споменавам/. Нагледах се и на поклони, пълзене на колене и целуванне на крака в този смисъл....

На мен ми прилича на пълен цирк, целящ налагане на новия световен ред, в който б...те са голямата заплаха за плана на ц...те /вече се уча да пиша на новговор/. И това е подпомагано от чувството на гузна съвест у тези, чиято демокрация беше изградена върху окови и кръв. Разбираемо е защо ги е срам и защо могат да ги накарат да се чувстват виновни. Разбираемо е и защо демокрацията им е изродена и мъртва в зародиш. Защото само демокрация, изградена върху свобода и равенство, може да бъде в истинската си същност.

Да, срамувайте се. Но защо ние да се срамуваме? Българите не сме имали роби, не сме избивали местното население, не сме сме купували земята си срещу мъниста и не сме заразявали туземците с туберкулоза и шарка. Не сме избивали поминъка на тези, чиято земя сме искали да вземем и не сме ги обричали на гладна смърт. Ние сме били свободни и сме воювали за свободата си. И не сме имали роби и не сме поробвали. А победите ни са основани на кръв и саможертва, а не на измама и предателство.

Затова говорете само за себе си. За държавата си, основана от авантюристи, затворници и леки жени, построена върху окови и кръв. Заразни сте. Миризмата на гнило и на кръв се носи от цялата ви държава. А сега замириса и на старост.

Има само няколко критерия за превъзходство - бляскавостта на ума, сиянието на душата и топлината на сърцето. А това, което вие правите, е просто цирк!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.