РУСИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИ НИТО КРАЧКА НАЗАД

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/rusiya-ne-tryabva-da-pravi-nito-krachka-nazad/52706 SvobodnoSlovo.eu
РУСИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИ НИТО КРАЧКА НАЗАД

С интерес изгледах интервюто, дадено от гениалния афгански математик и философ Мохамед Сидик Афган, за ТВ канал в град Уфа и поместено в Ютуб от Виталий Борисов.

Сидик Афган е роден през 1958 г. в семейството на афгански бизнесмен. Завършва математика и философия в СССР и още като млад учен изобретява математическата "формула на съдбата", чрез която може да се изчислят всички събития в миналото и бъдещето, както на отделните хора, така и на държавите - по рождената им дата ( респективно датата им на създаване ). Работейки в Съветския съюз, Садик Афган изчислява разпада на огромната държава и е изгонен от страната,  която е принуден да напусне в срок от 24 ч. По-късно, когато СССР наистина се разпада, Афган е поканен в Русия, среща се с политици и журналисти и дава интервюта, някои от които могат да се видят в Ютуб.

Става дума обаче за последното му посещение в Русия, тези дни, по покана на приятели в Уфа. Сидик Афган живее в Турция, но пътува из целия свят, изчислявайки по създадената от него гениална формула съдбините на хора и страни, споделяйки истината директно, без страх от силниге на деня. Това е неговият принос за спасението на човечеството. В разговора в студиото в Уфа, Сидик Афган показва своя макет на човешката ДНК и на съдбата, като обявява удивителните събития, които ще се случат в близките години. Ето някои от тях:

В момента на Земята се борят сатана и ангел. САЩ са сатаната - Русия е ангелът.

Русия ще победи във войната с Украйна ( Сидик Афган много точно заявява, че Зеленский е само образът на актьор от телевизионния екран, главата, която се показва, а шията е Западът ), НО РУСИЯ ТРЯБВА ДА ВНИМАВА ДА НЕ ПРАВИ НИКАКВА КРАЧКА НАЗАД. Не трябва да приема никакви мирни преговори, защото ще бъдат фалшиви. Всяко отстъпване ще бъде фатално.

През 2025 г. Америка няма да съществува.

Байдън не е 46-ят по ред американски президент, а 45-ят.

"Точни" и "хуманитарни" науки няма - това деление е изкуствено. Има една единствена духовна наука.

На днешния свят му липсва доброта, а тя е единствената неизчерчаема енергия. Колкото повече доброта даваш, толкова повече получаваш и толкова повече тя нараства в света.

Сидик Афган говори много бързо и емоционално. Говори на руски, който е позабравил в течение на дългите години, прекарани извън Русия, но въпреки всичко казаното от него се разбира от българския зрител.

Има надежда!

Милена Върбанова

6 Коментара

Ненкова

преди 6 месеца

Къде е коментара ми?

Коментирай

Ненкова

преди 6 месеца

Къде е коментара ми?

Коментирай

Ненкова

преди 6 месеца

Сайта ви е измамен!

Коментирай

Ненкова

преди 6 месеца

Пуснете ми коментара!

Коментирай

ИвайлоК

преди 6 месеца

Ето го самото интервю: https://www.youtube.com/watch?v=MTqbelAxtOI. Едно от интересните неща (по мое разбиране) е периодизацията на войната в Украйна (или на войната между Изтока и Запада?). Базирано на датата на започване 2.24.2022 той прави аритметични преобразувания 2!=2, 4!=24 и 6!=720, където според мен, за него това е продължителността на конфликта (720 дни). Но това е само моето разбиране на думите му - не съм сведущ в областта на нумерологията. Другото интересно нещо за мен се оказа усещането за общност - на моменти си представях, че слушам Дерсу Узала - и не само заради руския на Сидик Афган, а и заради многото общо, което и Дерсу, и Сидик имат по същността на света около нас. Много интересно и поучително интервю! - благодаря на авторката, че ме насочи към него със статията си.

Коментирай

Дончо Денев

преди 6 месеца

Гинеколожката Урсула фон Лайен, която в свободното си време е шеф на Еврокомисията, последвана от "зелената" немска външна министърка Аналена Бербок, ни съобщиха, че "Европа воюва с Русия". Дотук всичко е ясно, обаче бившият шеф на НАТО – хомосексуалистът Расмусен, след като ни писна да гледаме физиономията на актуалния шеф на НАТО – педофилът Столтенберг, ни съобщи, че "НАТО не воюва с Русия", защото това било прерогатив на всяка страна-членка. ---------------- ЛЕСБИЙКИ и ГЕЙОВЕ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.