Само да напомня на аверите с украйнски знаменца по профилите :

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/samo-da-napomnya-na-averite-s-ukraynski-znamenca-po-profilite/4923 SvobodnoSlovo.eu
Само да напомня на аверите с украйнски знаменца по профилите :

 

1. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност

2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014

3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014

4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент

5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълна и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София"

6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 мвй 2017

7. Първият акт на преварата в 2014г. - отмяната на законите гарантиращи права на българския език.

8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 за да изгубят българите мнозинстното си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г.

9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискириминиращ живеещите от векове там българи.

Питам помните ли?

И днес за един ден Путин е на път да унищожи ВПК на Украйна, в който американците за последните осем години са вложили над 20 млрд долара. На практика той унищожи американски военни бази, наричани за благозвучие украински и използвани в последните осем години за нацификация на тази държава под носа му и и за издевателства върху руското население в източната част.

За това целият този европейски вой за нападение върху суверенна държава е отвратително лицемерен. Украйна не е суверенна държава, а поле за военни действия срещу друга суверенна държава от трета страна, и погледнато от този ъгъл, действията на Путин дори са закъснели.

Базите на Злото отдавна трябваше да бъдат изгорени, и ето, че това най-после се случи.

Всеки от приятелите, който е забравил масовите убийства на Майдана и в Одеса през 2014 г., хилядите убити в Донбас за осем години, нацистките бандеровски формирования като "Азов" и пр., които станаха част от украинската армия, спирането на водата за Крим за осем години, това, че Зеленски наричаше жителите на Донбас "организми", всеки такъв глупак, който си е поставил украинското знаме на профилната снимка, да

не забравяйте, че подкрепяте бандеровци и фашисти, подкрепяте геноцид, правейки се на хуманисти.

Николай Генчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.