САЩ гледа как Русия ще присъедини Украйна. И са съгласни

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sasht-gleda-kak-rusiya-shte-prisaedini-ukrayna-i-sa-saglasni/4864 SvobodnoSlovo.eu
САЩ гледа как Русия ще присъедини Украйна. И са съгласни

Както винаги българската прогресивна общественост, културтрегерите, спортистите, изобщо всички цивилизовани българи са тотално дезинформирани и неориентирани. Даже няма да се занимавам за пореден път да го обсъждам, по всички събития в живота ни, тези хора са на правата за тях си страна. В политиката, в медицината, в спорта, те винаги вървят в онази посока.

Цената да ги споменавам е малко по-различна днес. За да ги изследвам мъничко. Тази група се дели на две основни части. Които вземат пари, за да мислят и говорят правоверно и втората група, които не се образоват, не се развиват в осъзнаването на реалността, в която минава живота им. Мога да посоча в моя личен кръг хора цели тълпи, които се намират времево в идеологическото си развитие в 1988-ма година. В тази категория хора има и такива, които принадлежат и към двете групи, и вземат пари и нищо не разбират. Приблизително тази група съставлява максимум 30% от българския народ. Мога смело да се хвана за цифрата ваксинирани българи, защото точно това показа конкретната народностна структура в обществото. Тези, които вървят със Запада, са 30%. Не само със Запада, С ГЛОБАЛИЗМА.

По тази причина българският обществен горен слой, тези с претенциите, са тотално дезинформирани. И всеки път реагират първосигнално в правата вяра.

Друга причина за дезинформацията е липсата на свободни от глобалистите медии. Има, и те се следят от страшно много хора! Но се броят на пръсти. Българската медийна среда е превзета, това не е никаква новина.

За разлика от ваксините, когато мен лично ме обвиниха, че нямам право да давам акъл, защото не съм лекар, то сега имам пълното право да говоря, защото отлично разбирам случващото се! Който иска, да чува, който не, свободен е да си върви!

Във връзка с това не може да се пробие мъглата в общественото съзнание за нищо, което се случва, не само сега, а всеки ден. Вижда се как преминаваме от една измислена криза в друга и следва следващата и тази прослойка изобщо не отчита нищо, лапа като гъска.

Аз много пъти съм коментирала, че няма да се занимавам с индивиди от тази категория, защото няма смисъл. Понякога се ядосвам, понякога не. Но предупреждавам - Вече светът върви в бавното разгръщане на съвсем нов ред, в който с досегашните разбирания няма да може да се живее. Пък който както иска!

Да, засега политическата конюнктура в България е правоверна, но това е временно, тази власт няма подръжка в народа. Бързам още на това място в поста си да кажа, че много бавно и болезнено тази група българи ще осъзнава новата реалност, в която полека лека ще се роди антипод на глобализма.

Сега за нормално развиващите се хора, които се стремят, ако не знаят, да се информират и образоват.

Две неща се случват, които са важни.

1. Русия и лично Путин създава СССР-2.

2. Украйна и Русия са един народ с различни народностни групи в него и затова по същество това е гражданска война.

По точка 1 ще говоря много пъти. Това е много дълбок процес, който се оформя в движение. Той може да е изглеждал някак в главата на Путин, но истинското му проявление никой не знае как ще стане. Засега смело заявявам, че се движи много добре!

Около този нов световен център ще се завърти поне половината свят. Забележете, всички азиатски държави наблюдават, мълчат и чакат. Защото знаят какво става. Тук там се чуват гласове, които са много интересни впрочем, но като цяло Азия мълчи.

Много дълбок процес е точка 1, който ще се разгръща с години. Но бързам да кажа, западният глобализъм няма да може да го спре. Ще се опита чрез преместване центъра на ДД в Китай. Но и затова занапред, не днес.

По точка 2 обаче имам какво да кажа.

Няма да разглеждам историята на Русия и Украйна. Това е много трудна задача, която ако не си положил основа, никога не можеш да разбереш. Затова и онези 30% никога няма да разберат в този живот! За другите не знам, сигурно ще се опитват.

С оглед на сегашната ситуация, там се разрешава един конфликт между два клона от един народ. Част от Украйна е православна и руско говоряща, те даже са един народ с Русия. Друга част от Украйна са католици и говорещи нещо средно между руски и финландски, имат азбука, която съставлява и кирилски и латински букви. Тези хора именно са като нашите 30%. Те станаха обект на западното влияние и промиване на мозъци, тъй като те имат съзнанието за славяни, които не са руснаци. Много е тежка тяхната ситуация! Това е славянска руска кръв със западно самосъзнание и това е исторически оформена група. Тези хора буквално не знаят кои са и точна поради тази причина са така зловещо мразещи Русия! Мислят, че тя е виновна за състоянието им.

У нас всъщност тече същата гражданска война по същата тема и по същия исторически начин и в момента.

Но в Украйна това положение е многократно тежко. За разлика от българите, които имат много точно ясен народностен генезис и той не е руски, украинците нямат това оправдание и част от тях воюват, за да не се наложи пред себе си да приемат и признаят, че са руснаци. А това наистина е много тежко състояние, което няма лечение! Те не са поляци, не са румънци, не са унгарци, руснаци са. Ето затова е всичко.

По същият начин както с вируса, нашият планктон не подозира за съществуването на страдание в Донбас, той не знае къде е Донбас на картата на света. И новините от Донбас нашият планктон възприема като новините на Мангъров - отрицание и агресия. И точно както с вируса, така и сега истинското състояние на нещата е тотално отречено от циментираната група мозъци и ще видим борби за да пробие светлината е живота ни, защото за добро или лошо споделяне едно жизнено пространство.

Завършвам с това, че така стоят нещата в Украйна.

Те ще се решат в полза на Русия, това е дефинитивно реално!

По медиите се прожектира поредната измислена реалност, а тя е, че САЩ се противопоставя на Русия. Това е лъжа. САЩ гледа как Русия ще присъедини Украйна. И са съгласни.

Благодаря ви, а сега планктонът може да се върне към обикновеното си бълтавене!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.