САЩ ОТНОВО ТЪРСЯТ МАЙКА СИ ПО СВЕТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sasht-otnovo-tarsyat-mayka-si-po-sveta/44172 SvobodnoSlovo.eu
САЩ ОТНОВО ТЪРСЯТ МАЙКА СИ ПО СВЕТА

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

Интересно как тукашните послушни и продажни медии и журналиститутки не коментират тази новина, че САЩ засилвали военното си присъствие в Румъния. Нормалният и логичен въпрос чий го търсят в Румъния, не идва на ума на нито една медия. Автоцензурата и цензурата са достигнали такова дъно в България, че скоро ще излезят някъде откъм Нова Зеландия.

Преди няколко месеца излезе новината, че нови военни части на САЩ идват в България. Тогава аз изпратих отворено писмо до Посолството на САЩ в България с искане да се махат от българска земя. От политиците, включително от парламентарно представената "опозиция" - нито дума. Нито протест, нито дума, нито декларация нито от БСП, нито от Възраждане. Колко хиляди американски войници са се натресли в България и какво правят, никой не знае. Много се съмнявам и паркетните ни български генерали дали са наясно какво се случва. Само в едно съм сигурна - не е за наше добро. Където американски крак е стъпил - само кръв и пепел остават!

САЩ водят войни, започват войни, предизвикват войни. В дъното на всяка война по света са намесени те. Техните интереси си ги защитават с кръвта на много невинни. И сега са тук, в България и в околните страни.

Проблемът им е, че никой все още не им е плеснал един по врата, не ги е пратил вкъщи и не ги е питал майките си ли търсят в чужди държави!

И това ще стане!

Елена Гунчева-Гривова

7 Коментара

Н. Петров

1 year before

Светът вече не върви, а се намира в клещите на голямата война. Войната никога не е била само заради Украйна. Тя е по-голяма от Украйна, заради интересите на САЩ и техния еднополюсен свят. Украйна е мястото където Русия тегли чертата срещу англоамериканския еднополюсен свят. Това обяснява много, но не всичко. Защото войната е на планетарно равнище, т.е. става дума за бъдещето на човечеството и въобще на цивиизацията. В голямата картина, САЩ губят войната за планетата Земя. След терористичните диверсии срещу "Северен поток" и Кримския мост Русия трансформира военната операция. Назначаването на ген. Суровикин е доказателството. Той беше командващ руските части в Сирия срещу терористите от Ал Кайда. Режимът в Киев вероятно ще бъде унищожен с остатъка от въоръжените си сили. Това ще е и краят на САЩ и НАТО. Тогава ще е последният етап на ескалацията в голямата война. и всичко ще е възможно – даже най-лошото. 2023 г. ще е най-сложната и страшна за последните 80 години.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

„Под натиска на американските ястреби страните от ЕС изпадат в тотален делириум от доставката на все по-тежки оръжия на Зеленски! „Написа г-н Philippot в Twitter, добавяйки също, че „американските ястреби искат световна война в Европа! ".

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

След като си осигури танкове, Киев поиска от Запада модерни изтребители, кораби и подводници. "Казват, че апетитът идва с яденето. За онези, които страдат от разстройство на храносмилателната система под формата на булимия или на компулсивно преяждане, чувството на глад е безкрайно. Постоянно искат да се тъпчат!"

Коментирай

Ивайло Петров

1 year before

На 19 януари 2023 г. беше достигнат „таван на дълга“ на САЩ, и то само четири месеца след началото на поредната финансова година. А последният таван беше фиксиран точно на 31,4 трилиона долара ( $ 31 400 000 000 000). Министъра на финансите Джанет Йелън обяви, че трябва да приложи извънредни мерки, за да може да продължи да плаща заплатите в обществения сектор, пенсиите и лихвите по държавните облигации. Други мерки, несъмнено по-строги и болезнени, ще станат необходими, ако безизходицата, очертала се ясно през последните дни, продължи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.