САТАНИЗМЪТ ВЪРВИ НАПРЕД. НА ЗАПАД СЕ ПОЯВИ НОВА МОДА СРЕД ДЕЦАТА - “ТЕРИАНСТВО”!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/satanizmat-varvi-napred-na-zapad-se-poyavi-nova-moda-sred-decata-terianstvo/131725 SvobodnoSlovo.eu
САТАНИЗМЪТ ВЪРВИ НАПРЕД. НА ЗАПАД СЕ ПОЯВИ НОВА МОДА СРЕД ДЕЦАТА - “ТЕРИАНСТВО”!

САТАНИЗМЪТ ВЪРВИ НАПРЕД. НА ЗАПАД СЕ ПОЯВИ НОВА МОДА СРЕД ДЕЦАТА - “ТЕРИАНСТВО”! 

Явно наличието на над 100 джендъра вече не е достатъчно, за да покрива “нуждите” от още и още индивидуални свободи на западните младежи и девойки. От друга страна - явно джендъризацията не е достатъчна сила за изпълнение плановете на глобалните гурута по доунищожение на всичко човешко и нормално. На тях им трябват абсолютно преформатирани човеци. 

Новата мода се казва терианство или терианизъм. Терминът „терианец“ се отнася за хора, които се идентифицират като животни. Както при социалния пол мъж може да се идентифицира с жена и обратно, така при терианството човек може да се идентифицира като лисица или сърна. 

Видовете животни, с които терианците се идентифицират, се наричат териотип. За определяне на състоянието на такива деца, някои “учени” използват термина „видова дисфория“. Това е подобно на половата дисфория при тези, които са родени от един пол, а усещат, че са от друг, един вид - родени са в чуждо тяло. Терианците по същия начин усещали, че живеят в тялото на своя териотип. 

Наскоро в YouTube се появи интервю с английска майка, която описва как 13 годишната и дъщеря се опитва да живее като лисица. „Тя носи маска и опашка и има канал в който скача наоколо като лисица с къси панталонки“. 

Освен това момичето вече е успяло да превърне и деветгодишната си сестра в терианка. Малката, обаче, се усещала като жираф.  

Учители в английски училища се оплакват, че вече има цели класове, в които децата се самоопределят като кучета, зайци, коне или змии.

Те се държат постоянно като животни и са облечени в такива костюми.Например, някой, чийто териотип е жаба, може да се чувства най-пълноценен, когато подскача наоколо и кряка, докато някой, чийто теротип е пингвин, може да се чувства най-комфортно да се клати и да се сгуши с любимите си хора за да търси топлина, вълците вият, а конете пръхтят и препускат…

 За определяне на състоянието на такива деца, някои “учени” използват термина „видова дисфория“. Това е подобно на половата дисфория при тези, които са родени от един пол, а усещат, че са от друг, един вид - родени са в чуждо тяло. Терианците по същия начин усещали, че живеят в тялото на своя териотип.

Като цяло терианството се причислява към “другите идентичности”- otherkin. Там има всякакви възможности за “различност”. Младият човек може да се идентифицира като същество от естествения свят , митологията или популярната култура, като извънземни , ангели , демони , дракони , елфи , феи, или измислени герои. По-редки са тези, които се идентифицират като растения , машини , концепции или природни явления като метеорологични системи!!!

Субкултурата на терианците е много близо до тази на вампирите. Има уникални видове терианци, като политерианци (които се идентифицират като множество животински видове) и палеотерианци (които се идентифицират като изчезнали животни).

Накрая ще добавя, че тази нова лудост е поредно доказателство за Сатанистката същност на съвременните западни цивилизационни учители. Издигането в култ на индивидуализма вече дотолкова е завладяло народите, че се търсят всякакви методи и начини отделната личност да изпъкне, да е нещо различно от другите, да е номер 1.

 Разбира се, най-потърпевши са децата, защото най-лесно се поддават на моди и внушения. Така е с всичките днешни “моди” - джендърите, смяната на пола, еднополовите връзки, пиърсинга, татуировките, силиконовите импланти, веганството и какво ли още не… 

Най-важното е да си различен, тръбят цивилизационните учители. Конкретно терианството е дори крачка напред, защото то подчертава допълнително и животинската същност на човека.

У нас тази поредна гадост още не е дошла, но със сигурност скоро ще дойде. Има кой да ни я натресе и скоро в София и големите градове ще плъзнат деца, които подскачат по улиците като антилопи или мучат като крави. 

Е, какво пък толкова, ще кажат някои либерално мислещи българи. Нека всеки се усеща както си иска! Обаче те отново грешат, както грешат и за джендъра. 

Защото в тези моди е замесен дяволът, без значение дали либерално мислещите вярват в него. Дяволът отдавна се опитва да ни докаже, че не сме Божий чеда, а сме най-обикновени животни, произлезли от животни и че няма никакъв Бог, а всичко се е случило случайно, чрез еволюционно самоподреждане на хаоса. Защото дяволската цел е унищожение на Божието творение човек - първо духовно и после материално. И с мъка в сърцето трябва да признаем, че засега се справя доста успешно с изпълнението на целта си. 

Иван Спирдонов

11 Коментара

Бля, бля

преди 2 седмици

Ами като няма родители да кажат : ха сопа де ! За нула време ще им се избие и джендърство и татуси и терианствато !

Коментирай

Реалист

преди 2 седмици

Бий дупенце да не биеш дупище! Така беше посъветвала една стара жена майка ми преди доста години, за което всички сме й благодарни!

Коментирай

Посетител

преди 2 седмици

Първо на самите родители трябва да им се избие всичката либерастия, джендърство, терианство и прочее...

Коментирай

Млечин

преди 2 седмици

Как го обзел сатанизма,този автор!!!Кажи ни поне четири,пет сатаниста,за де пазим.Меткате се все на големите работи,демек сте големи мозъци.Сигурен съм,че и жена му не го пита за нищо вече,той взел та оправя света.Като е толкова умен,да пише каква визия има за България.....

Коментирай

Бля, бля

преди 2 седмици

А защо ти не пишеш твоята визия за България каква е ,а ? Сигурно си за изброените горе и ще се радваш ако децата ти станат такива, то ли е модерно, западно какъв е проблема.?

Коментирай

darkaveng

преди 2 седмици

Млечин, пресен ли си или кисел? И, како/баце, давай по същество относно написаното! Или, като "доблестен" евроджендър недоклатен, жълтопаветник некъпан, и на калъп да те хванат, все не си виновен! А дръвце по дупището ти! Анадънму?

Коментирай

rusnak

преди 2 седмици

Те не са сатанисти, сатанисти са инженерите зад това, тези са шизоиди.

Коментирай

Мария луиза

преди 2 седмици

Байдъновците,соросоидите като се унищожат,света ще се кротне!спечелили ТРЪМП,всичко ще си дойде на мястото! У нас кирчовците, бойковците,Плевнелие,радетели на евроатлантизма- умно красиви ще са първите ЖИВОТНИ-да си изберат вида-прасета,хамстери,лисугери и т н.

Коментирай

Кара

преди 2 седмици

Това означава ли, че ща са лишени от наказателна отговорност при извършване на престъпления, няма са имат право на трудово възнаграждение, банкова сметка, лечение в болница за хора и т.н. и т.н.?

Коментирай

Като "завършат" "училище"

преди 2 седмици

Къде ще ги наемат като кучета, коне и жаби да цвилят?

Коментирай

Млечин

преди 2 седмици

Не съм "жълтопаветник",а най-обикновен красноселец.Мозъкът ми е малък за да имам визия за България,но искам да чета умни автори,които знаят как може да се оправи страната....Този автор е един преписвач,вероятно с Гугъл и в главата са му сатанисти,ционисти и други глобални факири.Това се наричат налудни мисли и те създават налудна мрежа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.