Сега е момента Бойко, пали Фалкона и в Дубай. Там руснаците бият, ама поне бай Ставри ще е по далече

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sega-e-momenta-boyko-pali-falkona-i-v-dubay-tam-rusnacite-biyat-ama-pone-bay-stavri-shte-e-po-daleche/19866 SvobodnoSlovo.eu
Сега е момента Бойко, пали Фалкона и в Дубай. Там руснаците бият, ама поне бай Ставри ще е по далече

Бойко, ЗАСРАМИ СЕ БЕ!

Всички тези, дето сега подават оставки заради разкритията за имотните им далавери ти си ги избра и назначи! Ти слагаше щемпела "гарантирано от ГЕРБ". Ти казваше "Аз нося отговорност за партията и хората от ГЕРБ"! Ти одобряваше кметове, депутати, областни управители и тн. корумпета, гинки и калинки! Жалко и гнусно е да те гледа човек как треперещ от страх режеш и хвърляш главите на слугите си, за да спасиш собствената си глава. Нали казваше, че държавта , това си ТИ! А като "държавата" се оказа цирей пълен с корупция, крабеж, лъжи, крадлък и квадратни метри, ти какво си? Давиш се в собственото си блато и твоите дерибеи и бригадири ще те закопаят!

ЗА ТЕБЕ ТЕЗИ КРАДОХА!

И сега се пънеш, като същински комунист да предадеш и продадеш всички, за да спасиш кожата си! Ако беше един, да допуснем, че си направил грешка, че не си знаел! Ама то всички се оказаха крадци, лъжци и терасаджии! Докато ти носеха на 17-ят етаж куфарчетата с по шест нули ти беше добре, а сега им искаш оставките и Цветанов им звъни да не си отварят устата!

ЗАСРАМИ СЕ БЕ!

Все един ще проговори и то скоро! Ще разкаже колко са твоите проценти (20) , колко са на Цветанов (10) и всичко останало. Ще разкаже колко суджука не са стигнали до теб. Колко къщи в Барселона нямаш. Как Цацаров плати 4 милиона за да си го избереш. Как Пеевски му ги даде. Как изтърбушихте КТБ и Булгартабак заедно. Как превърнахте държавата в кочина. И за едни трупове някой може да разкаже, дето Цветанов още не ги е изкопал с багера. До Годеч, ти си знаеш. И тогава ще е късно за срам и покаяние. Твоите ще те пребият с яйца, домати и камъни преди ние да стигнем до теб. А БОЕЦ ще те намерим!

Сега е момента Бойко, пали Фалкона и в Дубай. Там руснаците бият, ама поне бай Ставри ще е по далече.

До дни БОЕЦ ще обявим следващите си действия. И този път ще сме достатъчно.

Управляват ни най-долните и нагли ченгета, лъжци, крадци и мошенници, които са се раждали по тези земи! Обречени сме да спечелим битката срещу това зло, но това е само началото. Трябва да продължим и да не позволим да бъдем излъгани отново! БОЕЦ знаем точно какво искаме, как да продължим и как да го постигнем!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.