СЕМ като СЕМафор

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sem-kato-semafor/3467 SvobodnoSlovo.eu
СЕМ като СЕМафор

Представяте ли си, Слави Трифонов води едноименното си шоу и не крещи като изоглавен: "Сложете червена точка... Сложете червена точка"... Ами, че то цялата примамливост на това предаване беше в точката.

Приличаше това шоу на индийка с точка на челото. Разликата бе само в мястото на точката - на индийките тя наистина е на челото, а на екрана червената точка се слага някъде около Венериния хълм на телевизора. Но, край. Баста. Свърши се. Краси Радков емигрира в други предавания, а тази, която мечтаеше да й скъсат "гъзъ" стана началник на СЕМ... И СЕМ вече няма да е червен СЕМафор на нейните текстове, които заплашваха да съперничат освен на Пушкин, ами и на Радо Шишарката.

Винаги съм мислил, че няма мръсни думи - има мръсно мислене с думите. Когато има мислене, защото "авторът" на подобни текстове не доказва такъв хуманоиден процес. Защото "ръгането на чушки в боба" не са продукт на мисловен процес, съгласете се. Както и след толкова боб с чушки дали ще се наложи някой да й скъса "гъзът", след като той междувременно вече се е съдрал по естествената си цепнатина.

Дали от боба, или от навеждане е все едно... Но във всички случаи вече телевизорите трябва да се обзаведат с кафяви точки... Вместо с червени. И трябва да бъдат поставяни зад Венериния хълм на телевизора, от който ще наднича и едно ароматизиращо борче на ластик като предупреждения каква смрад иде откъм СЕМ...

Христо Стоянов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.