СГЪВАЙТЕ УКРАИНСКИТЕ ЗНАМЕНА И ЧАКАЙТЕ СКОРО НОВИ ИНСТРУКЦИИ! ЦИРКЪТ СВЪРШИ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sgavayte-ukrainskite-znamena-i-chakayte-skoro-novi-instrukcii-cirkat-svarshi/116387 SvobodnoSlovo.eu
СГЪВАЙТЕ УКРАИНСКИТЕ ЗНАМЕНА И ЧАКАЙТЕ СКОРО НОВИ ИНСТРУКЦИИ! ЦИРКЪТ СВЪРШИ!

 

От заключителната декларация от форума на Г-20 в Индия, може да се направи следният извод - Западът с половин уста се обърна към Русия и и каза приблизително това: "Украйна ни интересува само до следващата реколта! След това можете да правите с нея каквото си прецените."
В подкрепа на горното, бих искал да обърна внимание на факта, че Украйна и актьора Зеленски вече не са част от водещите новини на контролирания от западни финансови структури медиен октопод. Има дни, в които липсват каквито и да било дописки за този провален проект, стартиран и разработен от семейство Байдън и неотговорните фактори, които стоят зад тях. Спомнете си, че само допреди няколко месеца лягахме и ставахме с този натрапчив пропаганден наратив, придружен от всички говорещи глави, запълнили екраните от ранно утро.

Контранастъплението на ВСУ се превърна във фиаско и напрактика е пълен провал и сега неистово САЩ и европейските им лакеи търсят изход от това блато. Повече от очевидно е, че Русия ще диктува развоя на събитията и съдбата на младата украинска държава е в нейни ръце и почти никой от западните куратори на киевския шут Зеленски не възразява и не поставя това под съмнение. Даже започнаха все по-често да плямпат за "мирно решение", замразяване на конфликта и други подобни клишета. И е нормално да е така - ресурса е изчерпан, а първоначално поставените цели не са постигнати и перспективите в тази посока не са никак розови.

Остава нерешен въпросът за "зърнената сделка" и сигурно мнозина се питат, защо това е най-важното за т.нар. колективен запад. Много просто - това зърно не е собственост на Украйна а е "ишляме" и реално принадлежи на няколкото големи хранителни концерни, които напрактика са монополизирали западните пазари и те си го искат, защото от него освен всякакви тестени изделия се произвеждат и фуражи, с които се хранят животни - млекодайни и месодайни. С две думи, зърното си им трябва, защото иначе няма да им излезне сметката, а това ще окаже влияние на техните баланси и респективно на световните пазари.

А, че проекта "Украйна" е пред закриване и от тук нататък той загубва геополитическото си значение е повече от очевидно. Остава няколко големи компании от военно-промишления комплекс на САЩ да дооглозкат каквото още е останало - т.е. да доприберат едни пари от всеки, който може да плати за останалите складови наличности. Разбира се следва и по-големия урожай от превъоръжаването на Европа и попълването на изпразнените военни складове на всички, които изпратиха съдържанието им в Украйна, в това число и България. 

Най-сериозният проблем свързан с бъдещето на милионното население на тази опустошена територия ще бъде стоварен на Европа, която ще бъде принудена да го издържа, за да си останат там където са - в противен случай ще се наложи да се грижи за милиони украинци в европейските градове, защото ако ЕС не плаща да си стоят там, те ще дойдат тук!

Въпросът е колко време ще отнеме на тукашните лакеи да се ориентират в новата обстановка или по-точно кога Галя ще им спусне новите насоки, имайки предвид колониалния статут на правителството на измамата.

Страхил Ангелов

5 Коментара

Иванов

10 months before

Чудесен анализ г-н Ангелов. Четете и брилянтния анализ на проф. Иво Христов в Епицентър. "Проф. Иво Христов: България е изцяло деградирала. Партньорите ни са наясно с жалкото ни състояние" ТЪЖНО И СТРАШНО.

Коментирай

Ivko

10 months before

,,🤣. Забава страшна става .. Оставяме настрана близо Милион жертви (200+300-ци.),и от двете страни християни. В по -голямата част рускоговорящи..

Коментирай

Мишо

10 months before

Байдън е идиот! Такъв беше и Обамата, да му еба мамата! Същите бяха и малкия Бушмен и Клинтън и дъртия Бушмен, абе общо 95 % от краварските прецеденти

Коментирай

Сети

10 months before

Не са идиоти. Идиота не може да си избърше сам гъза... той и Байдън не може де, ама идиоти не са. Изверги, изроди, не хора обаче със сигурност. Идиота не е отговорен за това което върши, защото не осъзнава какво върши. Тези знаят. В един по-нормален свят такива ги набиват на кол

Коментирай

Сети

10 months before

Не са идиоти. Идиота не може да си избърше сам гъза... той и Байдън не може де, ама идиоти не са. Изверги, изроди, не хора обаче със сигурност. Идиота не е отговорен за това което върши, защото не осъзнава какво върши. Тези знаят. В един по-нормален свят такива ги набиват на кол

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.