Ще си живеем щастливо като български севернокорейци, обичащи своят смел вожд

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/shte-si-zhiveem-shtastlivo-kato-balgarski-severnokoreyci-obichashti-svoyat-smel-vozhd/24561 SvobodnoSlovo.eu
Ще си живеем щастливо като български севернокорейци, обичащи своят смел вожд

Когато нямаме мярка на думите си, така ни се пада. Колко пъти изпратихме другарят Борисов до Симитли за последната година?

Ядосахме го човекът и той драсна клечката. Сега пък му се отваря нова далавера с огромно количество "изгорял" дървен материал, посока Турция и Гърция. И пак батко трябва да направи няколко десетки милиона през една негова банка "под прикритие", за да ни спаси от изгорялото, разбира се!?

.....................................

Ако всички поданици в територията му, чинно и покорно си мълчим, вероятно няма да гори Симитли!

.....................................

Няма да горим и ние в пожарите на тотална корупция, престъпност и безнаказаност на престъпления, извършени от политици. Ще си живеем щастливо като български севернокорейци, обичащи своят смел вожд, велик европейски водач и винаги справедлив съдия.

И чак тогава животът ще стане по-хубав от песен, по-хубав от пролетен ден, какъвто ни го завеща безмоторния поет Вапцаров...

Николай Марков

Резултат с изображение за Николай Марков

www.facebook.com/nikolai.markov.566

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.