СИТУАЦИЯТА – ШАРЕНА, ПОДКРЕПЯЩА ИДИОТИТЕ, И ДЕМОКРАТИЧНА. ПЛЮС ГОРСКИЯ ДУХ ГЕН. АТАНАСОВ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/situaciyata-sharena-podkrepyashta-idiotite-i-demokratichna-plyus-gorskiya-duh-gen-atanasov/26242 SvobodnoSlovo.eu
СИТУАЦИЯТА – ШАРЕНА, ПОДКРЕПЯЩА ИДИОТИТЕ, И ДЕМОКРАТИЧНА. ПЛЮС ГОРСКИЯ ДУХ ГЕН. АТАНАСОВ

За секунда надникнах в пленарна зала, изкарах си акъла, и бързо грабнах дистанционното на път към мача.

Хубавото, че в НС продължават да си пият чая от гъби. Ексминистър Божанов вика, машините може да изплашат избиратели… Не, бе, Робокоп! Вие ни плашите. На машините нищо им няма.

Абе, с една дума, ужас! Пускам си Канада – Мароко. Дори тоя мач, не може да бъде по-тъп, от оня в парламента.

===

Аз никога не съм знаел, че Киро и Атанас Атанасов са част от “българското гражданство”?! Първият е от Канада, а вторият от Батин. Едното е държава, а другото село. Какъв ти тук град?!

Казвайте ги тези неща, че после само глупости пиша! И се излагам! Пред толкова високопоставена аудитория.

BTW, убеден съм, че новото проекто – предложение, службите да бъдат отнети от президента и дадени на премиера, е писано лично за Киро от горския дух ген. Атанасов. Писал го е наколенце в офиса на Снежанка. Заедно с още 6 приятеля.

Оффф. Писна ми от зимни приказки. Толкова анимационни герои, в толкова малко пространство.

===

На нас не ни трябва правителство, което може да носи политическа отговорност. Това е демоде. На нас ни трябва правителство, което може да носи наказателна отговорност. Виж, това, би било нещо ново.

===

“Актьорът Валери Йорданов каза по време на пресконференция на министъра на културата проф. Велислав Минеков, че се страхува за живота си. Той каза, че цяла нощ не е спал от притеснение. На сутринта е бил в болница, а нивата на кръвната захар са му 27.3. Йорданов ще съди директора Васил Василев, защото той е позволил всичко това да се случва. Йорданов посочи, че причина за проблемите в здравословното му състояние е и издадената заповед от директора Васил Василев за вътрешно разследване срещу Морфов.”, пише Фрог нюз.

А аз си мисля: Кръвната му захар е 27.3. И той се страхува за живота си. Щото проверявали Морфов, моля ви се! В театъра, бате! Сигурно е много уплашен. Горкият.

Не знам. Според мен ще е по-добре и по-лесно за всички, ако Валерката просто спре да пие. Ама, кой съм аз, че да се изказвам по театрално – здравословни въпроси. Аман от специалисти!

===

Според мен в знак на подкрепа Украйна трябва още да бъде посетена от Pet shop boys, Милодраг Иванов, дедото на Киро и Бойко, и от Ел Чапо, разбира се.

Стига г-н Байдън да подходи уважително, към нуждите на г-н Зеленски. Ако пък последното действително се случи, то тогава вече лунапарка може да бъде посетен официално и от леля Асена. По ролки и с няколко пера в гъза.

Така я виждам, международната ситуация, аз. Шарена, подкрепяща идиотите, и демократична. Of course!

Васил Петев

afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.