Скъпи управляващи,  Вие ни унизихте, Вие се подиграхте с нас и труда ни!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/skapi-upravlyavashti-vie-ni-unizihte-vie-se-podigrahte-s-nas-i-truda-ni/116568 SvobodnoSlovo.eu
Скъпи управляващи,   Вие ни унизихте, Вие се подиграхте с нас и труда ни!

Скъпи управляващи, 

Вие ни унизихте, Вие се подиграхте с нас и труда ни! 

Вие показахте изключително неуважение към хората, които се трудят неуморно, за да имате храна на трапезата си! 

За мен сте предатели и обслужвате чужди интереси, които са далече от българските!

Трябва да спрем да се делим на сектори, всички сме тук и работим в България!

България е нашата родина и страна и не трябва да допускаме да бъде разграбена от шепа управляващи! 

България е наша, на хората които живеем в нея!

Да живее България! 🇧🇬

Даяна Димитрова 

Земеделски производител от Димитровград

3 Коментара

Иванов

преди 1 седмица

"Pologne vs Ukraine: la guerre des céréales " Полша срещу Украйна: зърнената война ttps://www.observateurcontinental.fr/?module=articles&action=view&id=5249 САМО НАШИТЕ КОЛОНИАЛНИ ПОДЛОГИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ КАЖАТ, при очевидно разрушително действие, поредното след множество други за съсипването на държавата ни, досущ като Украйна.

Коментирай

Иванов

преди 1 седмица

"Кенет Мартен: България е стратегически партньор и съюзник на САЩ" Debati.bg Такъв стратегически партньор сме, че и кокошките ще се пукнат от смях, не партньор, а ДОНОР. Освен това, колко му е да ни хвърлят във война с Русия, досущ като Украина. Майната му на славянството, майната и на България. Тъкмо българите свикнаха с турските сереали, които рекламират живота на своите аристократи, тъкмо прогониха от страната повече от 2,5 млади и образовани хора, сега с ковид инжекциите и с един номер в Черно море не само ще сложим кръст на туризма, но и на всичко останало.

Коментирай

Ники

преди 1 седмица

Управляващите ни келеши от престъпното правителство излъчено от не легитимен парламент не могат да са "Уважаеми" ! Изродите са си изроди и те не са българи!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.