Слави мълчи – от срам ли, от страх ли или изобщо не му пука, че управлява

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/slavi-malchi-ot-sram-li-ot-strah-li-ili-izobshto-ne-mu-puka-che-upravlyava/5093 SvobodnoSlovo.eu
Слави мълчи – от срам ли, от страх ли или изобщо не му пука, че управлява

2 ГОДИНИ ОТ УЧРЕДЯВАНЕТО НА “ИМА ТАКЪВ НАРОД”, СЛАВИ МЪЛЧЍ - ОТ СРАМ ЛИ, ОТ СТРАХ ЛИ ИЛИ ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА?! ШОУМЕНЪТ УДОБНО ЗАБРАВЯ, ЧЕ УПРАВЛЯВА

Слави Трифонов мълчи. Оглушително! Ни звук, ни стон дори днес, когато стават 2 години, откакто създаде политическа партия. Срам ли го е, страх ли го е, гузен ли е или просто не му пука?

Този, който се кълнеше в името на Суверена, вече не дава пет пари как оцелява този Суверен в епицентъра на пандемия, инфлация, скъпотия, мизерия, полицейски разгул.

Този, който натрупа пачки, ругаейки от телевизионния екран всички и всичко, удобно забравя, че вече е част от властта и управлява. Негов е министърът на енергетиката, който мига на парцали и не може смислено да обясни защо цената на тока расте главоломно, заради което затварят магазини, ресторанти, аптеки, малки и семейни бизнеси. Негова е министърката на външните работи, която в дните на жестоко противопоставяне в международните отношения се държи като неу̀гледна домакиня, която се уригва между две запръжки.

Шоуменът обичаше да се снима с тениска “Системата ни убива”, обаче, неговите хора в парламента дори не придвижват законопроекта, който би облекчил всекидневието на страдащите, безогледно използвани от Слави и Мая за личен пиар. Какво стана с тези безпомощни майки, надяващи се на подкрепа? Нищо. Забравени са.

До днес из форумите бивши фенове на Слави гневно му припомнят обещанията, дадени след прословутия му референдум. И какво от това?! Забравен е.

Бившият бъдещ министър-председател, посочен от Слави, попита ясно и открито: как така кабинетът “Петков” е похарчил 9 милиарда за 9 дни. Любомир Каримански публично заклейми Николай Василев. Забравете го.

Станислав Трифонов взе активно участие в изборния сериал, в опозоряването на кратките парламенти, даже в провалянето на собствения си проекто-кабинет, защото стратегията на Румен Радев беше да се стигне до изборите 2 в 1 през ноември с негов служебен кабинет и с негов собствен политически проект. Бяха похарчени милиони, бяха неглижирани истинските проблеми на българите в името на политически егоцентризъм и тънки сметки в полза на хора с дебели портфейли. Няма да се забрави.

Слави мълчѝ. Потъва в забрава….

Соня Колтуклиева

trud.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.