СЛЕД ВАКСИНИРАНЕТО СРЕЩУ КОВИД...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sled-vaksiniraneto-sreshtu-kovid-2/143432 SvobodnoSlovo.eu
СЛЕД ВАКСИНИРАНЕТО СРЕЩУ КОВИД...

 

Водещи изследователи от Южна Корея и Япония обявиха „червена тревога”. Те откриха подобни на червеи образувания, които самосоятелно създават „синтетични наноструктури“ в телата на хора, които са вексинирани с анти-Covid ваксини с иРНК.

Проучването е ръководено от южнокорейския д-р Йънг Ми Лий и професор Даниел Броуди от Японския християнски университет в Окинава.

След тяхното дългосрочно проучване на индивиди, ваксинирани с иРНК срещу Covid, Лий и Броуди откриха „самоорганизиращи се образувания... в голямо разнообразие от форми“, както и „клетъчна токсичност“, причинена от инжекциите.

Те отбелязват, че тези открития са особено наблюдавани в кръвта и спермата.

Използвайки противогрипна ваксина и физиологичен разтвор за сравняване на резултатите, изследователите инкубираха кръвна плазма и сперма от хора, които са получили иРНК ваксини срещу Covid, произведени от Pfizer, Moderna и не-иРНК ваксини от AstraZeneca и Novavax в дестилирана вода и физиологичен разтвор.

Интересното е, че ваксините AstraZeneca и Novavax, които не използват технологията на иРНК, не са развили „самосглобяващи се“ структури.

Около 60% от наблюдаваните „образувания“ са били „с форма на червей“. Намерени са и форми като "пръчки, дискове и кристални смеси".

 

След това тези образувания се развиха в други форми като "сфери" и "удължени тръбни обекти". Също и двуизмерни структури с правоъгълна форма“, в които бяха инкубирани Covid иРНК проби от Pfizer и Moderna.

„Изненадващи самосглобени структури с огромно разнообразие станаха видими около петата седмица от инкубацията“, пишат Лий и Броуди. 

„Окончателният дизайн се състоеше от панделки, спирали и нишковидни структури.“

Според изследователите пиковият етап на самосглобяване на тези структури изглежда настъпва между два и шест месеца инкубация.

Тези наноструктури, които са изследвани под микроскоп с 400-кратно увеличение повече от година, не са идентифицирани положително. Те приличат на форми в Covid инжекциите, които са открити от други лекари.

Например през 2022 г. австралийският лекар Дейвид Никсън също откри самосглобяващи се ъглови структури в изображения на иРНК. Никсън описва откриването на "проводници с протрити ръбове, често с видими чипове около тях."

Лий и Броуди теоретизират, че наблюдаваните от тях нишковидни структури могат да бъдат свързани с белите бучки, открити в трупове на ваксинирани индивиди. Според тях „различните видове прозрачни ленти, филми, намотки и спирали“, които се появяват в изображението на Pfizer, когато са инкубирани в дестилирана вода, „са много сходни по структура с микро- и магнитните нанороботи, които вече са представени в множество научни статии ".

Освен това Лий и Броуди демонстрираха ефектите от ваксинациите срещу Covid върху кръвта. Те установиха, че всяка „ваксина“ има „токсичен ефект върху кръвните клетки“.

- Инжекцията Novavax демонстрира особено бърза цитотоксичност.

- Pfizer причинява "клетъчен колапс на белите кръвни клетки и увредените тромбоцити."

- Moderna пуска rouleau (подреждане) на червени кръвни клетки.

- Novavax, причинява разрушаване на ядрата на левкоцитите и някои червени кръвни клетки.

- AstraZeneca пуска забележително руле.

Заключението на Лий и Броуди е за световен мораториум върху Covid иРНК инжекциите:

„Докато съставките не бъдат тествани и не бъдат разбрани техните дългосрочни ефекти, които се игнорираха от призивите за разрешение за спешна употреба, е необходима незабавна глобална забрана.“

Това проучване идва след неотдавнашното откритие, че хората, които са получили иРНК инжекции, са развили вредна имунна реакция. Изследователите са открили, че хората, които са получили иРНК, на снимки излъчват странно флуоресцентно сияние, което се открива при определена ултравиолетова (UV) светлина. Сиянието се появява като малки точки върху кожата, които се движат сами.

Това откритие е на д-р Ана Мария Михалча. Работата и е подкрепена от научни тестове и документация на правителства и НПО.

Ново проучване показва, че лицата на тези, които са получили Covid ваксинации, излъчват флуоресцентно оранжево сияние, което се вижда под ултравиолетова светлина на разстояние от 365 нанометра.

Светослав Атаджанов

4 Коментара

Алекс

20 hours before

Ако е истина, е зловещо! Много ще се радвам да е фейк!

Коментирай

Доста народ си

20 hours before

замина от ковидните "ваксини" , а някои още умуват дали било истина.

Коментирай

Прик

17 hours before

Америка бе открита отдавна, отдавна!!

Коментирай

Графена

13 hours before

Тези които НИ "разболяха" и набодоха, щели да се разследват?! Алеле! Сърдечно съдови, ставни проблеми, паметта и халюцинациите, бучки тук и там, особено в меките тъкани. Обърнете си внимание сами!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.