След вчерашната провокация от страна на режима в Украйна с изстрелването на ракетата по полска територия се цели единствено и само да бъде принудено НАТО да се намеси в конфликта

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/sled-vcherashnata-provokaciya-ot-strana-na-rezhima-v-ukrayna-s-izstrelvaneto-na-raketata-po-polska-teritoriya-se-celi-edinstveno-i-samo-da-bade-prinudeno-nato-da-se-namesi-v-konflikta/285 SvobodnoSlovo.eu
След вчерашната провокация от страна на режима в Украйна с изстрелването на ракетата по полска територия се цели единствено и само да бъде принудено НАТО да се намеси в конфликта

След вчерашната провокация от страна на режима в Украйна с изстрелването на ракетата по полска територия се цели единствено и само да бъде принудено НАТО да се намеси в конфликта. С подобни провокации са се разпалвали опустошителни военни конфликти, примери безброй (Втората световна война започна от Полша), но с този брутален акт Украйна иска да покаже, че е на ръба на способностите си да продължава да води каквито и да е бойни действия, поради изчерпване на човешкия си ресурс и ниския боен дух и воля да продължават да се бият украинските военнослужещи, въпреки огромната военна помощ от страна на обединения демократичен Запад човешкият ресурс остава най-важният елемент. Зеленски става все по-труден за контролиране от неговите модератори, което е огромна заплаха за разпалването на световен конфликт, но благодарение на Русия ситуацията е все още под контрол.

Нашият евроатлантически, продажен политически елит се чуди защо привържениците на Русия в България расте главоломно!? Отговорът е много прост, неуважаеми, вие сте в основата заедно с медиите, които са се превърнали в помийни ями. Изключително гнусно е да гледаш някакви си тесни експерти, но с дълбоки джобове и огромни, широки задни части, обърнати към господарите си, да бълват глупости от тв екраните с ясната цел да злепоставят Русия и убедят обществото, че именно тя търси ескалация на Специалната военна операция. На тези им казвам, че са „полезните идиоти“, защото народът ни е мъдър и умее правилно да се ориентира за случващото се в Украйна.

И така, защо твърдя, че Украйна е извършила провокацията – най-напред вижте поведението на полския и американския президенти и двамата са внимателни в изказа си, дори плахи в поведението си, защото имат първичната информация от сателитите и АУАКС, където ясно може да се види позицията, от която е изстреляна ракетата и нейната траектория. Всяка една ракета има своя уникален идентификационен номер, от който може да се разбере годината на производство и частта, в която се намира. Това че е руско производство по същество нищо не доказва, защото освен Русия такива ракети имат Украйна, Полша, Румъния, ние и всички бивши соцстрани.

Единствената заинтересована страна да ескалира конфликта е Украйна и тя няма да се поколебае да използва всякакви методи. Крайно време е Западът да се осъзнае, че Украйна не е в състояние да изпълни техния пъклен план и единственият изход е да бъде принуден Зеленски да сяда на масата за преговори. Русия е обречена да победи, защото истината и справедливостта са на нейна страна!

Димитър Шивиков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.