Слушах премиера Кирил Петков и по думите му разбрах, че разчита на Гешев. Допускам, че ще остане разочарован, ако е така

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/slushah-premiera-kiril-petkov-i-po-dumite-mu-razbrah-che-razchita-na-geshev-dopuskam-che-shte-ostane-razocharovan-ako-e-taka/4312 SvobodnoSlovo.eu
Слушах премиера Кирил Петков и по думите му разбрах, че разчита на Гешев. Допускам, че ще остане разочарован, ако е така

Няма опасност за демокрацията. Задържането под стража е законово регламентирана мярка (процесуален способ), а арестите и затворите са за хора. Няма нищо страшно или нечувано и невиждано.

От тук нататък е важно с какви доказателства разполагат органите на МВР, какви процесуални действия ще предприеме прокуратурата и как ще се произнесе съдът. Всичко останало е тумба-лумба и фойерверки.

Слушах премиера Кирил Петков и по думите му разбрах, че разчита на Гешев. Допускам, че ще остане разочарован, ако е така.

В българското общество има натрупана с години жажда за справедливост. Дали ще бъде утолена, тепърва ще ставаме свидетели. Но нека забравяме, че на няколко стотин километра от границата ни се води война, а вече се говори за въоръжаване на една от страните в нея от България, което ни излага на реална опасност.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.