Слушайте разума, не емоциите си! Сгрешите ли, няма връщане назад

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/slushayte-razuma-ne-emociite-si-sgreshite-li-nyama-vrashtane-nazad/4607 SvobodnoSlovo.eu
Слушайте разума, не емоциите си! Сгрешите ли, няма връщане назад

Слушайте разума, не емоциите си! Сгрешите ли, няма връщане назад.

В управлението на ЕС има тежки корупционни и други системни проблеми, които генерират криза след криза. Контролните органи на съюза отказаха да приложат предвидените за това санкции и корекции. В резултат на това доверието от страна на гражданите на ЕС спрямо собствените си правителства, общите и представителни органи удари статистическото дъно.

На другият бряг на европейската нестабилност от всякакви измерения стои военно-политическия съюз НАТО. Забелязвате ли двете компоненти - военния и политическия? Поради пълна липса на здравословна експертиза у нас няма кой да ви разясни тези работи. Българската експертиза стига до плагиатство за механично трупане на академични титли, намъкване в някой политически проект или заемане на някаква длъжност и след него следва голямото плюскане на овластения глупак.

Гледайте българското министерство на отбраната и си мислете за централата на НАТО - мениджъри банкери, военни експерти само по документи, чантаджии среден ешалон и вуйчовото с проскубани веждички и меки китки, като новия ни министър. На голямата натовска сцена 4 броя американски генерали, които имат в главата си нещо свързано със съвременната концепция за войната и един германски генерал, който е автентичан, но е сърдит на всички останали по обективни и напълно разбираеми за мен причини.

Професионални.

За нашите псевдополитици - неправителствени храненици, псевдоексперти - политически храненици, интелигенция - всемирни храненици, културтрегери - вечнохраненици, журналисти - космически храненици, политолози и социолози милионери - патологични храненици и хиляди обикновени храненици. Цялата тази гладна орда ще трябва да ви оформи гражданско съзнание и да ви домъкне отнякъде демокрацията!?

Единственото хубаво в тази работа е, че всички по веригата нагоре са решили да преследват руснаци и русофили, руски и китайски разведки, спортисти, певци, музиканти, културни дейци, писатели и всеки който има собствено мнение по какъвто и да било въпрос. Имаме си обществени рупори на европейската свобода, каквото ни каже радиото и телевизора това е. Друго няма! То хубаво, ама за европейските граждани няма проблем защото те има какво да губят и да се страхуват за него, а ние нямаме. Имаме си само ярем на врата, сто годишни дългове, евромафиотски правителства, пълно беззаконие, липса на елементарни граждански права и свободи и бедност.

Чутовна европейска унизителна бедност и безпътица!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

И като ще ни преследват, гонят и убиват по политически дневен ред и заради проява на критично мислене, на нас ни остава само едно: "Българският народ пише писмо до руския император." До кой друг да пишем? Ние сме търпелив и изстрадал народ, видяли сме две и двеста, знаем кога да воюваме, как и защо. Няма да е лошо да се замислят нашите евроатлантически управници и кречетала, дали да пишем писмото до императора или все пак може да опитаме да живеем заедно някак. Помислете, пък гробове най-лесно се отварят, сами виждате. И не мислете, че само вие следите публичната среда, вече има алгоритми за тия работи и според няколко от тях има около 270 000 български граждани оформени като нов "цвят на нацията". Не са добри тия работи. Не са.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Във време на война няма да ви светвам другите лампи, за да сте спокойни преследвачи на изначалното и вселеско руско зло, но си помислете все пак дали не сте прекалено глупави, оядени, лоясали и наивни като украинците, ако не можете разберете едно единствено изречение казано от котаракът Леополд:

"Ребята, давайте жить дружно"

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.