Спокойно, вече има надежда!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/spokoyno-veche-ima-nadezhda/12316 SvobodnoSlovo.eu
Спокойно, вече има надежда!

Съвсем скоро ББ и разбойниците му ще получат жадуваните почти милиард европомощи, свързани с политическо-медицинската хистерия и Ковид ще изчезне от нашите земи. Ще изчезне така, както се и появи - помнете ми думата!

-----------------------------------------------------------------------

Ще изчезне и самия евро-крадльо, но милион некадърници и лентяи, които интегрира умело в държавната система с порочна цел, ще останат. Те ще бъдат метастазите с които трябва да се борим и лекуваме, защото Ковид ще убие около 20 000 човека - както всеки друг непознат вирус, но метастазите на организираната и охранявана от Брюксел политическа престъпност ще погуби в следващите години повече от милион невинни души. По моята статистика!

-----------------------------------------------------------------------

ББ беше голяма гавра с българския дух и дългогодишните му престъпления надхвърлят всякакви граници на човешка търпимост. Той ще потъне в морето на забравата, където е мястото му, но боросовото гробище ще продължи да бъде наш дом, надежда и наша родина България. Да му мислят следващите управници, защото търпението е напълно изчерпано и нашата балканска плевня ще се възпламени от най-малката искра на повторение и продължение на статуквото. Вече имаме сетива!

Това статукво го искаме само мъртво. Истински мъртво.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.