СПОМНЕТЕ СИ ЮГОСЛАВИЯ И ДЕЦАТА НА ДОНБАС, КОГАТО ГОВОРИТЕ ДНЕС!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/spomnete-si-yugoslaviya-i-decata-na-donbas-kogato-govorite-dnes/4924 SvobodnoSlovo.eu
СПОМНЕТЕ СИ ЮГОСЛАВИЯ И ДЕЦАТА НА ДОНБАС, КОГАТО ГОВОРИТЕ ДНЕС!

Да напомня на побеснелите психодесни какво се случва с американските подлоги - първо в Афганистан, а сега и в Украйна. Зеленски се самозабрави, въобразявайки си, че САЩ са зад гърба му. В момента, в който имаше нужда от тях, им видя гърба. Така, че скъпи розови понита, по-внимателно с изказванията и най-вече - с продаването на Родината.

А аз да напомня какво се случва със страните, в КОИТО САЩ напада - Югославия 1999 г. - БОМБИ с ОБЕДНЕН УРАН! Хиляди жени и деца, загинали от бомбардировкит. Светът мълчеше. Защо ли? Защото на американците им позволяват това, което не позволяват на другите? Защо ли? Защото ВОЙНАТА Е ТЕХНИЯТ БИЗНЕС! И те печатат парите и купуват марионетни свои правителства в цял свят.

Светът не видя убитите деца в Донбас. Светът не видя запалените живи човешки факли от украинските неонацисти. Светът не видя удушената с кабел бременна жена от бандеровците. Светът не видя страданията и убийствата в Донецк.

И да напомня на побеснелите американски подлоги, че именно неонацистите в Украйна палиха живи българи, поругаваха български паметници, избиваха бременни жени, деца, старци! Тия ли фашисти защитавате?

Защото ФАШИСТИТЕ ВИНАГИ СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО! Украйна не е мирна и миролюбива държава. А самозабравила се подлога на САЩ, използвана срещу Русия. Ще напомня българската поговорка - Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.