Според мен, Изборният кодекс трябва да се промени, както и Конституцията

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/spored-men-izborniyat-kodeks-tryabva-da-se-promeni-kakto-i-konstituciyata/2410 SvobodnoSlovo.eu
Според мен, Изборният кодекс трябва да се промени, както и Конституцията

Според мен, Изборният кодекс трябва да се промени, както и Конституцията. Да приемем един от двата принципа - ако ще е с партийни листи, да се направи така, че ако напуснеш парламентарната група, напускаш и Народното събрание. Или изборите да са изцяло мажоритарни и да знаеш кого да биеш, като те издъни в Народното събрание.

За съжаление политическата класа винаги е с престъпен ум. Те знаят, че трябва да имат вратички да си купуват депутати и затова оставят въпроса отворен. И докато това не го затворим като идея, ще продължават подобни циркове. Морал, не били съгласни. Като не си съгласен, се махаш. Толкова! Не мога да приема подобно извъртане и мазане. Срамно е!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.