СРУТИЩЕТО НА ГОЛЯМ ФОНЧО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/srutishteto-na-golyam-foncho/11991 SvobodnoSlovo.eu
СРУТИЩЕТО НА ГОЛЯМ ФОНЧО

Историята със срутището по пътя към Рилския манастир и настъпилото там скално срутване е абсолютната илюстрация на управлението на партийна фирма "ГЕРБ". Работа, работа, работа, ама работа камуфлажна, работа некадърна и нескопосана.

Както Малък Фончо, така и нашият премиер - Голям Фончо - много иска да ни се покаже.

Също като Малък Фончо, който не притежава документи за управление на МПС, така и Голям Фончо няма тапия за пътен инженер.

Това, че Малък Фончо не утрепа някого с колата, не го прави шофьор. Това, че падналата скала от срутището не утрепа хора, не прави Голям Фончо строителен експерт.

Срутището на Голям Фончо е класически "ГЕРБ" - хубаво е, ама не е готово. Борисов вика, че иска да прилича на картичка, а то се срутва.

Дали става въпрос за 10-годишен "шафиор" или за над 60-годишен грандоман, и при двамата става въпрос за едно и също - БЕЗНАКАЗАН ТАРИКАТЛЪК.

И ако Малък Фончо, както и неговите баба и дядо, са изразили съжаление за случилото се и са признали действията си за опасна тъпотия, то при Голям Фончо нищо подобно не се случи.

Мартин Димитров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.