СТРАХ, УЖАС и ПАНИКА!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/strah-uzhas-i-panika/12267 SvobodnoSlovo.eu
СТРАХ, УЖАС и ПАНИКА!

Гледате ли сутрешните блокове на държавните, комерсиални телевизии! Недейте бе! Не спират да мелят тези телевизии за ужаси, болни от коронавирус... Човек не може да закуси от тези които панират народонаселението с тази пандемия и ваксини!

Ужас някакъв ... Вече не мога да разпозная съседките. Всички са маскирирани и трябва да ги събличам да ги позная по бенките и татутата - така ги познавам! Какво стана със закона за забрана на бурките в България? Вече всичко живо е с бурки и маски без закон, а със заповеди на едни идиоти от НОЩ! Някой знае ли колко са починалите от инфаркти, инсулти, старост и други заболявания? Никой не знае - всички смъртни случаи са от коронавирус... Страх ли ви е, българи? Ами ще ви е страх с това неспирно всяване на паника и ужаси от медиите. Все някога ще се мре - неизбежно е ... От това бегане нема, ама аз не искам да умирам от някакъв вирус, а като пич - инфаркт, инсулт, катастрофа, венерическа болест ... Аре чао - гледайте и слушайте платените държавни медии и няма да мрете от други болести, а от страх! Бъдете #ЗДРАВИ!

Бате ви Кирчо.😜

Кирил Стаменов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.