Суверена бил решавал. Сериозно!?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/suverena-bil-reshaval-seriozno/3480 SvobodnoSlovo.eu
Суверена бил решавал. Сериозно!?

След като суверена решава Слави, не е ли честно и справедливо да поискаш референдум за изпращането на оръжие на Украйна, а не да пускаш суверена в канализацията? Защото така излиза, че говорим едно, а правим друго - каквото са казали господарите ни. Вчера по националното радио слушах изказване на външнополитическия ти съветник, партиен твой наемник. Разсъжденията му са толкова първобидни, че смутиха дори водещия интервюто журналист. Все едно лош певец-чалгар говори сериозно за държавно и световно управление. И такива са всичките ти останали партийни подлизурковци.

Суверена решавал, ама някой друг път. Решава американското посолство на което ти си прокси партия. Съдружник в заличаването на България и всичко българско. И като ще даваш "всичко, включително оръжие на Украйна", не мислиш ли, че тези придобити в годините работи са собственост на суверена или това също не те интересува? Суверена Слави, той е собственик на оръжията си, откраднатите му военни заводи които е платил от потта си, наличните доволствия и муниции в складовете, като и всички други неща необходими за защита на нашата страна. Някои от тези неща имат стратегическо значение за страната и точно тях искате да дадете, а ние да останем завинаги без подобна защита. Твоите американски господари никога повече няма да ни дадат подобни оръжия, както не ни дават и самолетите които сме си преплатили. Но за тяхната некоректност и подлост ти нямаш критика. Никаква. Ти си лоялен и безкритичен към всеки пореден твой господар.

Водиш, казваш, ада след себе си! Ами водиш го, Слави, ама по-добре в него върви сам.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.