СЗО протестирало срещу ранното вдигане на мерките срещу Ковид! А?! Моля!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/szo-protestiralo-sreshtu-rannoto-vdigane-na-merkite-sreshtu-kovid-a-molya/4185 SvobodnoSlovo.eu
СЗО протестирало срещу ранното вдигане на мерките срещу Ковид! А?! Моля!

СЗО протестирало срещу ранното вдигане на мерките срещу Ковид! А?! Моля!

СЗО вече няма шанс!

Досега който е счел за нужно, се е ваксинирал и то не веднъж, а по три пъти. Тези, които сме искали да се защитим по този начин, отдавна сме го направили. Няма какво повече да направим!

А дали мерките срещу вируса са вдигнати навреме, рано, прибързано или ни чакат нови вълни, на хората просто им писна, гади им се от темата, а на всичкото отгоре живеем в условия на реална война и сред невиждана бежанска вълна в Европа от времето на Втората световна война.

Ама вярно ли някой в СЗО мисли, че на полската, чешката, молдовската, румънската, унгарската граница тези над 3 милиона бежанци ги чакат с клечки с памуче за ПСР тест?

И ко праим като установим, че 50 хиляди или 100 хиляди от тях са заразени? Връщаме ги в Украйна или ги даваме като биологично оръжие на Москва?

Е баш в този момент на СЗО разхлабването на мерките са им проблем?!

Да, вероятно ще започне нова вълна на Ковид. Може и с грип да се омеси. А между тях може и ракети да започнат да падат.

Много хубаво би било поне вие да млъкнете! Честно!

Лияна Панделиева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.