ТАЗИ ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ, КОЯТО БАНДЕРОВЦИТЕ ПРЕВЪРНАХА ВЪВ ВОЙНА, ЩЕ РАЗДЕЛИ СВЕТА НА НЕОЛИБЕРАЛИСТИ И ПРОГРЕСИСТИ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tazi-voenna-operaciya-koyato-banderovcite-prevarnaha-vav-voyna-shte-razdeli-sveta-na-neoliberalisti-i-progresisti/4635 SvobodnoSlovo.eu
ТАЗИ ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ, КОЯТО БАНДЕРОВЦИТЕ ПРЕВЪРНАХА ВЪВ ВОЙНА, ЩЕ РАЗДЕЛИ СВЕТА НА НЕОЛИБЕРАЛИСТИ И ПРОГРЕСИСТИ!

Битката между прогресивното човечество и корпоративната диктатура, чийто апологети са Федералния резерв, Европейската централна банка, Световната банка, Международния валутен фонд, американското правителство и брюкселските чиновници ще реши бъдещето на този свят!

Или корпоративен гнет, където хората ще бъдат РОБОРОБОТИ, без държава, род, семейство, морал и нравствени ценности, работещи за печалба, акции и дивиденти на корпоративния капитал!

Тази война не е битка само против НАТО, Украйнския фашизъм или за независимостта на Русия! Това е битка за бъдещето на човечеството и за един по-справедлив свят!

Petar Kartev

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.