ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ И ЩЕ ПРЕКАЛЯВАТ, ДОКАТО НИЕ НЕ ГИ СПРЕМ...

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/te-shte-prodalzhavat-i-shte-prekalyavat-dokato-nie-ne-gi-sprem/18998 SvobodnoSlovo.eu
ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ И ЩЕ ПРЕКАЛЯВАТ, ДОКАТО НИЕ НЕ ГИ СПРЕМ...

Всеки ден с малко преминават границите на търпението ни. Варят ни като жаби. Миналата година избиха животните в Странджа, тази година са прасетата. Ние мълчахме. Мълчим. Доказана чума няма. Проблемът е, че ние вече не вярваме на БАБХ, нито на правителството, нито на държавата. Защото на ключови места там има некадърници, едва завършили с тройки и четворки университетите и незнайно какви факултети. И които в повечето случаи нямат компетентност за поста. Единствено качество – лоялност и готовност да изпълняват политически поръчки.

Няма как това унищожаване на животновъдството в България да бъде случайно. Тази линия започна още деветдесетте години от СДС с ликвидационните съвети. Сега ГЕРБ, заедно с психодесните, я продължават. Защото народ, който няма поминък, е зависим. Както тогава унищожиха армията ни. За да бъдем сега зависими от всеки, който има оръжие. И бъдем принудени да бъдем милиарди за самолети с много съмнително качество. Но нямаме избор.

Защото има българи, които унищожиха това, което ни даваше сигурност, даваше суверинитет и поминък на хората.

Прекаляват. Издигнаха за главен прокурор човек, който е със съмнително професионални и вероятно морални качества. Моите уважения към хората, завършили право в школата на МВР. Но някак си не мога да ги призная за колеги. А и, както каза един колега, има разлика на 20 години дали си мечтаеш да си юрист или да си милиционер. Разликата в образованието е голяма. Няма как юрист да е завършил и да оспорва разделението на властите. Това е безумие. Но на никого не прави впечатление.

Прекаляват...докъде ще стигнат!?!

Елена Гунчева

https://www.facebook.com/eli.gunchev/videos/2497676996963806/?t=34

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.