ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ НА РОЗОВИТЕ ПОНИТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tezhkata-artileriya-na-rozovite-ponita/4237 SvobodnoSlovo.eu
ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ НА РОЗОВИТЕ ПОНИТА

Може да бъде изображение с 1 човекМоже да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'елена гунчева 18 март B 15:51 4, He се отчайвайте, има някаква надежда надежда- русия има високоточкови оръжия, така че точно може да улучи министерски съвет, эко просто киро изпрати нашите ракети на шута зеленски. може да им пратим и линк C координатите на мустафата. елена гунчева 1,4 хил. харесване 23 оментара 154 споделяния коментар споделяне'

Някакъв си гуру на прайдовете и розовите понита изригна в евроджендърски гняв срещу моя пост за високоточковите попадения, които могат да ни застигнат, ако дадем оръжие на Украйна. Човечецът явно дори името си се срамува да напише на български, ама да бъдем толерантни - явно заплащането е в чужбина, та да не го объркат! Нали имената си ги пишем на руска кирилица, а не на българска, та човечецът се застрахова.

Това, което забелязвам с неудоволствие е, че не се стараят достатъчно. Някакси ме подценяват. Направо тегава работа. Толкова се старая, а те дори не наблюдават внимателно. Ей понито например стигнало до извода, че тази публикация за високоточковите попадения съм я изтрила. Проверявайте си информацията, ми е съветът. Много олеквате професионално. Ми не съм и нямам и намерение, па ако ще и на розовия арменски поп да се оплачете. Аламанов, пиша ти две минус за невнимание в детайлите!

Всъщност аз публикацията много си я харесвам. Още повече харесвам истерията на психодясната сган по този повод. Знам, че са ме нарочили като основна опасност пред бъдещите прайдове и джендърски ценности. Призивите да бъда докладвана и дадена на Гешев /!!!!/ да ме хвърли с пранги на краката в карцера, където да вия от мъка, че няма да видя поредният им София прайд, не стихват! Демокрацията и толерантността към мнението на другите кърти! Традиционно за поддръжниците Продайбългерианците!

Разглеждайки профилите на троловете се забелязват няколко неща: ваксинирани са, повечето с н-та бустерна /това донякъде ще ги оневини в бъдещ процес/, участници и поддръжници на прайда са и сега са си закичили укрознаменцето на профила. Познат психопрофил - розови понита, та дрънкат! Нищо лошо, никой не ги спира, ама да не ни се навират постоянно в очите и да искат всички да са като тях!

По повод публикацията на пиара на понитата - заставам зад всяка една своя дума. И ако малко си измъкнете главата от жълтите павета и розовите пера от прайда и видите и чуете какво мислят българите за Вас, не знам дали направо няма да си смените името и да се евакуирате овреме оттук. При господарите си, разбира се!

Държавна измяна е това, в което психодесните се опитват да ни въвлекат. Предателство е да служиш на чужди интереси, а не на българите. Предателство и долно ибрикчийство е да искаш да предадеш тези, които са ти дарили оръжие, да се използва срещу тях /тук няма да обяснявам защо е предателство, те нямат способността да го разберат/. Предателство е това, което правителството върши. Предателство са дори чуждите парцали по профилите Ви.

Всъщност моето мнение е на огромен процент българи. Това Ви притеснява. Ако не се страхувахте, дори нямаше да правите коментари. Всъщност знаете ли какво точно Ви пожелават хоата на улицата. И то не на жълтите павета в София!?!

За стилът и изящното възпитание на човечеца няма да коментирам, те говорят сами за себе си. Майка му сигурно много се гордее с възпитанието, което му е дала. Само да отбележа незлобливо, че ако някой ми плащаше, без значение в каква валута, Борисов и шайката му щяха да са го изкарали отдавна. Или Вие, нали Вашите служби постоянно ме следят!

Страх Ви е! Пожълтели и покафенели сте от страх! Защото наистина светът се променя. И в него няма място на пиедестала за Вас!

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ като българка, гражданин и човек. И слагам скрийншот на публикацията си, за да види понито, че я има! И не ме е страх!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.