Това е най-важното за гражданите на Съюза - да съберат 1 милион снаряда за Украйна

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/tova-e-nay-vazhnoto-za-grazhdanite-na-sayuza-da-saberat-1-milion-snaryada-za-ukrayna/53787 SvobodnoSlovo.eu
Това е най-важното за гражданите на Съюза - да съберат 1 милион снаряда за Украйна

Европейските лидери одобриха в четвъртък купуването на 1 милион снаряда за Украйна през следващите 12 месеца, като част от тях ще бъдат за сметка на армейските запаси, а други ще бъдат специално произведени.

"Като взема предвид интересите на сигурността и отбраната на всички държави членки, Европейският съвет приветства споразумението в Съвета за спешна доставка на боеприпаси земя-земя и артилерийски боеприпаси на Украйна и, ако бъдат поискани, ракети, включително чрез съвместни доставки и мобилизиране на на подходящо финансиране", се казва в решението на лидерите. Естествено в сесията е участвал чрез телемост и Зеленски, който явно е "назначен" за втори председател и диктува дневния ред на 27 държави, в това число и България.

Това е най-важното за гражданите на Съюза - да съберат 1 милион снаряда за Украйна. Това е приоритет на ЕС за следващата година. Всичко друго е без значение - доходи, инфлация, финансово-икономически сътресения са на заден план. Съюз, който се занимава със събиране на снаряди за сметка на благосъстоянието на гражданите си няма бъдеще - обречен е на разпад! Деградацията им е пълна и то във всяко едно отношение - морална, икономическа и културна! Един отиващ си и разложен свят, лишен от здрав разум и перспектива.

Считам, че приоритетите на моя народ са съвсем различни от това да участва в "намирането" на един милион снаряда за Украйна!

Страхил Ангелов 

6 Коментара

Бродяга

преди 1 година

Не са виновни евроджендърските нежни "лидери", а ние дето се оставихме продажните ни "политици" израснали по селски бунища да ни въвлекат в това порочно сборище БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ!

Коментирай

Днешната Вавилонска кула -

преди 1 година

това е накратко сатанинското начинание, обозначавано като ЕС. Със символа си са казали всичко.

Коментирай

moitoi

преди 1 година

https://www.tiktok.com/@ltc_altidor/video/7175821223308414254 Вижте за КОИ пращаме ОРЪЖИЯ!!!

Коментирай

moitoi

преди 1 година

Символът не е Вавилонската Кула а Колизеума в Рим където зрителите са Парламента на ЕС а на Арената Гладиатори-народи!!!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Това е самата, гнусна истина, която се прикрива упорито начело с нашият вербуван от САЩ президент. Хората отдавна са разбрали какво наивно племе живее на тази територия и макар и да е възкресено от Русия , сега с лекота го хвърлят срещу нея. Ами мърша сме, колкото и болно е да си го призная. Фактът, че един пожарникар успя да събере любовта на бг жените след толкова зумлици го потвърждава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.